içinde

Güne Astrolojik Bakış | 20.06.2022

20 HAZİRAN PAZARTESİ

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Çevremizdeki insanların genel ruh hallerinin kolayca etkisinde kalabilir, psişik bir sünger kıvamına gelebiliriz. Dolayısıyla karamsar kişilerle vakit geçirmek kötü hissettirir, huzursuz eder. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla gününüz hareketli geçebilir. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Akşam saatlerinde Ay – Neptün destekleyici açısıyla etrafımızdaki insanlardan yaptığımız işlerle ilgili destekler görebiliriz. Yardımlaşma biraz daha ön planda olacak. Hislerimizde artış olabilir. Kahve falı ve Tarot için uygun bir etkileşimdir.

Günün kartı Mahkeme..💚

İyileştirme, Deneyim, Değişim

Dikkatlerimizin materyal dünyadan ayrılarak, yüksel tinselliği ulaşmasının gerekliliğini vurgulayan bir gün olabilir. Olması konusunda ısrar ettiğimiz bir konuyla ilgili karşılaşabileceğimiz tehlikelerle yüzleşebiliriz. İçgüdümüz ve dengemizi koruyarak heyecandan ve karışıklıktan uzak durmamız gerekiyor. Bugün tam olarak ne ekerseniz onu biçeceksiniz. İyiye iyi, kötüye kötü..

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay ;  Eyleme dönüşemeyen fikirlerini süzgeçten geçirebilirsin. Bir konuyla ilgili karar verip artık tarafını belirlemen gerekebilir. Kendin için bir eğitime başlama ile ilgili bir karar alabilirsin. İşin gereği de ilgilenmen gereken bir eğitim süreci olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak ; Hesap kitap işlerine yoğunlaşıp, borç yapılandırmasına gidebilirsin. İki farklı işi bir arada ilerletmek zorunda kalabilirsin. Para konusunda son derece şanslı bir günde olduğunu söyleyebilirim. Gözünden kaçan veya unuttuğun bir ödeme karşına çıkabilir. Telaş yapmana gerek yok bununla ilgili yeterli bütçeye sahipsin.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova ; Kuşkuların artıp içsel çatışma içerisinde olabilirsin, önemli bir konu ile ilgili karar verme konusunda kararsız kalıp zorluk yaşayabilirsin. Bugün biraz daha analitik yeteneklerini kullanman gerekiyor. Emin olmadığım bir durumla ilgili kararını ertelemeni tavsiye ederim.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık ; İlişkilerinde son derece sevgi dolu davranabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir görüşmeyi bugün yapabilirsin. Küs olduğun bir insanla aranızda uzaklaşma ve barış sağlanabilir. Aşık olup bir ilişkiye başlama motivasyonun yükselebilir.

Editör: Fatih Düz – 20.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Bugüne Kadar Satılmış En Pahalı 8 NFT Eser Nedir?

      Dünyada Konuşulduğu Az Bilinen Diller