içinde

MuhteşemMuhteşem

Güne Astrolojik Bakış | 01.07.2022

1 TEMMUZ CUMA

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz, fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur.

Günün kartı Büyücü..🧙

Yüksek bir enerjiye sahip olduğumuz gün olabilir. Bilinçaltının gücünü ve sahip olduğumuz tüm yeteneklerimizi bir arada kullanarak yeni bir başarı sürecinde ilerlemenin başlangıç noktasına vardığımızın altını çizer. Dış dünyamızın aslında iç dünyamızın yansıması olduğunun hatırlatıcısıdır ve bilinçaltımızı kullanarak maddi hayatta elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmadığını bize gösterir. Bilinçaltımızı kullanarak maddi dünyaya etki edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cesarete girişim yaratacak güçlü bir enerji var. Başarıyla bitireceğiniz bir girişiminiz olabilir. Bunu biraz daha eril (erkek/erkeksi) olan tarafınızla yapabilirsiniz. Heyecan, ilham, yaratıcılık ve başarılı olacak bir başlangıçla ilerleme kat edebilirsin.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Para, başarı getirecek sağlam bir iş fırsatını başlatabilirsiniz. Bu konudan dolayı hesap ve para işlerine yönelebilirsiniz. Çok çalışmanızın mükafatını size sunulan statü ve gelirle kutlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Endişe, sıkıntı ve üzüntü yaratacak güçlü bir enerji var. Sonu zaferle bitecek bu savaşın, mücadelenin başlangıcında zorluklarla karşılaşabilirsin. Merhamet ve kudret uçları keskin olan adalet kılıcını kullanmanla zafer ve başarıyı hak edebilirsin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Mutluluk getirecek güvenilir kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Kendini ve çevrendeki insanları mutlu edecek jestler yapabilirsin. Bugün anaçlığın, anne olman ile ilgili kendini çok duygusal hissedeceksin. Annenizle ilgili konularla vakit harcayabilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 01.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Akım Savaşları: Tesla Edison’a Karşı | Popular Science Türkiye

      Ünal Güner / Kaderin Kodu kitabının incelemesi