içinde

Güne Astrolojik Bakış | 06.07.2022

6 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor.

Günün kartı Aşıklar💘

Uyumun Zaferi..

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek fark etmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen.. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay;  Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

Editör: Fatih Düz – 06.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Zenginlerin Gizli Kasası İsviçre Bankalarının Gerçek Yüzü

      90'lı Yıllara Damga Vuran En Kaliteli 5 Metal Albümü