içinde

HavalıHavalı

Brand Finance, Dünyanın En Değerli ve En Güçlü Markalarını Belirledi

Her sene en değerli markaları belirleyip yayınlayan Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, bu yıl da dünyanın en değerli markaları raporunu hazırladı. Geçen seneye göre marka değerinde üç katına artan TikTok, bu yıl da da dünya genelinde en hızlı büyüyen marka ünvanını korudu. Yüzde 215’lik bir büyümeyle, eğlence uygulamasının marka değeri 2021’de 18,7 milyar dolardan bu yıl 59,0 milyar dolara yükselirken, dünyanın en değerli 500 markası arasında da 18. sıraya geldi.

Raporda yer meydan analize göre; 2021 boyunca dünya genelinde hâlâ geçerli olan Covid-19 kısıtlamaları dijital eğlence, sosyal medya ve akış hizmetlerinde de daimi büyüme kaydetti ve TikTok’un yükselişi medya tüketiminin nasıl değiştiğinin kanıtı oldu. Kolayca sindirilebilir ve eğlenceli içerik sunması ile uygulamanın popülaritesi tüm dünyaya yayıldı, insanların karantina sırasında bağlantı kurması için bir yol sağladı.

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatih Düz tarafından yazıldı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bilim İnsanlarından Korkutan Teori: Evren Çok Yakında Daralmaya Başlayacak

    Bu Hafta Vizyona Giren Filmler – 06 Mayıs 2022