içinde

HavalıHavalı

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler – 06 Mayıs 2022

1. Doktor Strange : Çoklu Evren Çılgınlığında

6 Mayıs 2022 Sinemada / 2s 6dk / Fantastik, Aksiyon, Macera

Film Konusu : Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, eski ve yeni mistik müttefiklerinin yardımıyla bilinmeyene yolculuk eden Doktor Strange’in macerlarını konu ediyor. Gizemli yeni bir düşmanla karşı karşıya olan Doktor Strange, bu süreçte Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat ediyor. “Doktor Strange”in devam halkası olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange’e bir kez daha hayat veriyor.

2. The Bağcılar

6 Mayıs 2022 Sinemada / Aksiyon

Film Konusu : The Bağcılar, yaşadıkları semtte uyuşturucu satanlara karşı zorlu bir mücadeleye giren bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor.

3. Bir Düş Gördüm

6 Mayıs 2022 Sinemada / Dram

Film Konusu : Bir Düş Gördüm, trafik kazası geçiren bir çocuğun hayatına odaklanıyor. 9 yaşındaki Tarık’ın hayatı ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından altüst olur. Tarık kazada babasını kaybederken annesi de komaya girer. Kaza sonucu hafızasını kaybeden Tarık’ın geçmiş hayatıyla tek bağı gördüğü düşlerdir. Kazanın ardından köydeki dedesinin yanına giden Tarık, yeni hayatına alışmaya çalışırken gördüğü düşlere tutunmaya çalışır.

4. Aşk Çağırırsan Gelir

6 Mayıs 2022 Sinemada / 1s 45dk / Romantik, Komedi

Film Konusu : Aşk Çağırırsan Gelir, beş farklı çiftin bir gün içinde yaşadığı olayları konu ediyor. Kader, artık aşık olmak isteyen karakterlere kayıtsız kalmaz ve onların aşkı yaşamalarını sağlayacak bir olaylar zincirini başlatır. Her bir karakterin eylemi, bir başkasının hayatını derinden etkilerken, karakterlerin yaşadığı olumsuzluklar da aslında iyi bir şeylere vesile olur.

5. Dirlik Düzenlik

6 Mayıs 2022 Sinemada / Dram

Film Konusu : Dirlik Düzenlik, sevgi ve nefret arasında gidip gelen bir ilişkileri olan üç kadından oluşan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Hicran, kardeşi Vildan ve anneleri Dudu, aynı çatı altında yaşamalarına rağmen bambaşka hayatlar sürer.  Birçok konuda çatışma yaşayan üç kadının hayatı, Dudu’ya evlilik teklifi edilmesiyle değişir. Dudu’nun evden ayrılma ihtimali, üstü örtülen her şeyin açığa çıkmasına neden olur.

Siz bu filmler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Ali Yılmaz tarafından yazıldı

Makale YazarıAnketörListe UstasıÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Brand Finance, Dünyanın En Değerli ve En Güçlü Markalarını Belirledi

    Popüler Kültür Aşkı Tüketti Mi?