içinde

Güne Astrolojik Bakış | 14.07.2022

14 TEMMUZ PERŞEMBE

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Duygusal konuları içinizde yaşamayı sevebilirsiniz, tepkileriniz soğuk ve katı olabilir. Saat 11.23 itibariyle Ay Kova burcuna geçiş yapıyor. Bilmeye öğrenmeye çalışacağız, bilgi ile kendimizi savunup korumaya duygusal konfor yaratmayla ilgileneceğiz. Ayrıca bilgiyi kullanmak kendimize ve çevremize zarar verme şeklinde de olabilir, yani bilgi faydalı kullanmamız gerekirken bir paranoya, kuşku, kaos yaratabiliriz. Kendimizi son derece özgür hissedebiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Gün genelinde Venüs – Neptün olumsuz açısıyla gizli, saklı ilişkilere çekilebilirsiniz.

Belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Uyuşturucu, uyarıcı, kumar gibi bağımlılıkları olan kişilerden lütfen çok uzak durun. İlişkilerde kusurları ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilirsiniz, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı Denge⚖️

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem;
Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Oscar’lı Kevin Spacey 5 Cinsel Suçtan Yargılanacak

      iPhone Almanız İçin Sebepler📱