içinde

MuhteşemMuhteşem

Güne Astrolojik Bakış | 13.07.2022

13 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yarım kalan işleri tamamlayıp, geçen hafta içerisinde ertelenen veyahut zaman yetiremediğimiz işleri halletmek için uygun bir gün olacak. Gün genelinde Güneş – Merkür olumsuz açısıyla konuşulanları dinlemede problemler, dalgınlık, unutkanlık, eşyaları nereye koyduğunu anımsayabiliriz. Karar verilirken objektif olmakta zorlanma, kolay ikna edememe, elindeki işi satamama, iletişimsel sorunları meydana gelebilir.

Olumsuz duyumlar ve dedikodular can sıkabilir. Odaklanma ve konsantrasyon problemi meydana gelebilir, kafa dağılabilir. Dikkat ve özen gerektiren işlerde başarı yakalamak zordur. Öğleden sonra Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Saat 21.37’de Oğlak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Hepimizin hayrına olması ümidiyle.

Günün kartı Ölüm🖤

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

Editör: Fatih Düz – 13.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hastalıklı Toplum Şiddet Oluşturur

    Instagram’a Beklenen Özellik Geliyor!