içinde ,

HavalıHavalı

Şu Anda Oynayabileceğiniz En İyi FPS Oyunları

PC oyunlarının geçmiş ve şimdiki en sevdiğimiz FPS deneyimleri.

Bu oyunlar şiddeti ile bilinen bir tür olarak nitelendirilir ancak onlara tek oynama nedenimiz bu değildir elbette. Başkasının gözünden görmenin sürükleyici potansiyelini ve istilacı bakış açısının doğrudan yüzümüze atılan sorunlara fiziksel ve duygusal tepkilerimize nasıl meydan okuduğumuzu görebiliyoruz. FPS’ler genellikle yoğun refleks testlerdir ve oynaması aşırı zevklidir.

Aşağıda şu anda oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunlarının bir listesini bulacaksınız. Ancak bu oyunların tarihsel bir önemi bulunmamaktadır sadece beğenilere göre sıralanmıştır. İyi eğlenceler💕

Editör: Doruk Adakoğlu – 25.10.2022

#5 Prey

Çıkış tarihi: 2017 | Geliştirici: Arkane | Steam, GOG, Epic

Prey, Arkane Austin tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan, birinci şahıs nişancı, sürükleyici bir sim video oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 5 Mayıs 2017'de dünya çapında piyasaya sürüldü.

#7 Deep Rock Galactic

Çıkış tarihi: 2020 | Geliştirici: Ghost Ship Games | Steam

Deep Rock Galactic, Danimarkalı stüdyo Ghost Ship Games tarafından geliştirilen ve Coffee Stain Publishing tarafından yayınlanan, işbirlikçi bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Deep Rock Galactic, erken erişimde iki yıl geçirdikten sonra Windows ve Xbox One için 13 Mayıs 2020'de tamamen piyasaya sürüldü.

#10 Valorant

Çıkış tarihi: 2020 | Geliştirici: Riot Games | Epic, Official site

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunudur. İlk olarak Ekim 2019'da Project A kod adı altında yayınlanan oyun, 7 Nisan 2020'de sınırlı erişimle kapalı beta dönemine başladı ve ardından 2 Haziran 2020'de resmî olarak yayınlandı.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

Ferit Çakır tarafından yazıldı

Makale YazarıListe UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Filipinler’de ‘Kopya Önleyici’ Şapkalar Büyük İlgi Gördü!

    Yılın Son Güneş Tutulması Bugün Gerçekleşecek! Güneş Tutulması Nedir, Ne Zaman Başlayacak?