içinde

MuhteşemMuhteşem KomikKomik HavalıHavalı

Kötü Bir Günün Üzerine Sizi Saatlerce Kahkahaya Boğacak 7 Sitcom Dizi Önerisi

Sitcom dizisi denilince hemen hemen hepimizin aklında zevklerimize göre birkaç dizi belirmektedir. Bu sitcom dizilerinin hepsi birbirinden farklı konular içermekte olup tıpkı o sahneleri sanki o anda onlarla yaşıyormuşuz gibi hissettiren, karakterlerini benimsediğimiz pek çok dizi bulunmaktadır.

Aralarında seçim yapmanın zor olduğu bu dizilerden 7 tanesini hayatın stresinden sizi uzaklaştırması, düşen motivasyonunuzu kısa sürede toparlaması için birbirinden komik sitcom dizisini sizler için listeledim 🤞

1- The Office 

The Office, 2005’ten 2013’e kadar NBC’de yayınlanan bir Amerikan televizyon komedi dizisidir. Dizi, Scranton, Pennsylvania’da bir kağıt şirketinde çalışan ofis çalışanlarının günlük iş hayatlarını anlatmakta olup Amerikalı ofis çalışanlarının hayatlarını göstermektedir. Dizi boyunca çalışanları takip eden bir kamera ekibi tarafından bir nevi bir belgesel olarakta tasvir edilmiştir. Ofis hayatındaki duygularınızı, yaşantılarınızı bulacağınız bu diziyi izlemeyi unutmayın.

IMDb Puanı: 9.0 olan dizinin, yönetmen koltuğunda Greg Daniel, Ricky Gervais, Stephen Merchant bulunmaktadır. Dizinin oyuncuları arasında ise Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski yer almaktadır.

Diziden bir sahne 👇

2 – How I Met Your Mother

19 Eylül 2005 yılında yayın hayatına başlayan ve 13 Mart 2014 yılına kadar olan bu uzun sürede yayın hayatını sürdüren bir dizidir. 2005 yılında hayatımıza giren How I Met Your Mother dizisi 9 sezon boyunca izleyicisinin gönlünde taht kurmuş olup karakterler arasındaki samimi dostluklarla izleyicinin içini ısıtmıştır. Yıllarca severek takip edilip merakla izlenen dizinin yayınlanan son bölümünün üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen popülerliğini hala bile koruması inanılmaz bir yapım olduğunun kanıtı niteliğindedir. Orijinal karakterlere hayat veren dizi birbirinden farklı karakterlere sahip altı arkadaşın dostluğunu konu edinmektedir. Bir How I Met Your Mother severi olarak bu diziyi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

IMDb Puanı: 8.3 olan dizinin, yönetmen koltuğunda Carter Bays, Craig Thomas bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan yer almaktadır.

Diziden komik sahneler 👇

3 – Friends

Friends, 1994 yılından 2004 yılına kadar National Broadcasting Company (NBC)’de yayınlanan popüler Amerikan televizyon durum komedisidir. Altı Emmy Ödülü kazanan bu Sitcom dizisi New York’ta geçmekte olup hem mekanları hem de oyuncularının başarısıyla izleme listenizin başlarında yer alması gereken bir yapım olma özelliğini taşımaktadır.

IMDb Puanı: 8.9 olan bu dizinin, yönetmen koltuğunda David Crane, Marta Kauffman bulunmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lİsa Kudrown yer almaktadır.

Diziden komik sahneler 👇

4 – The Big Bang Theory

The Big Bang Theory, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılan, 24 Eylül 2007’de CBS’de yayınlanan on ikinci sezonuyla 16 Mayıs 2019’da sona eren bir Amerikan Sitcom dizisidir.

İzleyiciye hem zekasını sorgulatan hem de ince esprileriyle kahkaha attıracak olan The Big Bang Theory Dizi uzun yıllar sevilerek takip edilmiş olup yayın hayatı başlangıcından beri izleyiciyi ekrana kilitlemiştir. Sheldoon Cooper ve Leonard Hofstadter’ın heyecan dolu hayatına dahil olmak istiyorsanız The Big Bang Theory izlenmek için sizi bekliyor.

IMDb Puanı: 8.2 olan bu dizinin, yönetmen koltuğunda Chuck Lorre, Bill Prady bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco yer almaktadır.

Diziden bir sahne 👇

5 – 2 Broke Girls

2 Broke Girls, bir kek dükkanı için para biriktirirken hayatlarını kazanmaya çalışan iki genç kadını konu edinen bir komedi dizisidir.

2 Broke Girls bambaşka karakterlere ve hayatlara sahip olan iki farklı kadın ve onların harika dostluğunu seyircisi ile paylaşmaktadır. Bu iki kadının yaşadıkları süreç başta zordur fakat ikilinin birbirine olan desteği ile keyifli bir hale gelir. Bir durum komedisi olan 2 Broke Girls her sahnesiyle yüzünüzde tebessüm oluşturacak.

IMDb Puanı: 6.6 olan dizinin yönetmen koltuğunda Whitney Cummings, Michael Patrick King bulunmaktadır.

Oyuncu kadrosunda ise Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris yer almaktadır.

Dizi fragmanı 👇

6 – Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine, Andy Samberg ve Andre Braugher’ın başrol oynadığı 2013 yılında Fox’ta prömiyer yapan tek kameralı bir Sitcom dizisidir. New York Polis Departmanı’nın 99. Bölgesinde, Brooklyn’ da geçmekte olan dizi özellikle, Raymond Holt’un komutası altına girdiğinde işine karşı rahat tavrı olan zeki ama asi, olgunlaşmamış bir polis olan Jake Peralta’yı içeren bir dedektif birimine odaklanmaktadır.

2013 yapımı bir polisiye komedi dizisi olan bu Sitcom dizisindeki karakterler arasında var olan ilişki izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak bir durum komedisidir.

IMDb Puanı: 8.4 olan dizinin yönetmen koltuğunda Dan Goor, Micheal Schur bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunda Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews yer almaktadır.

Dizi fragmanı 👇

7 – Modern Family

Modern Family Christopher Lloyd ve Steven Levitan tarafından yaratılan 23 Eylül 2009’da piyasaya sürülen bir Amerikan durum komedisidir. Christopher Lloyd ve Steven Levitan, diziyi kendi “modern ailelerinin” hikayelerini paylaşırken tasarlamış olup dizinin toplam on bir sezonu bulunmaktadır.

2009 yapımı olan Modern Family, geniş aile yaşamını gözler önüne sermektedir. Modern Family Sitcom dizisi renkli karakterleri ile sizleri kahkaha dolu bir serüvene götürecek. IMDb Puanı: 8.5 olan dizinin yönetmen koltuğunda Steven Levitan bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunda Ed O’Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen yer almaktadır.

Dizi fragmanı 👇

Listelenen 7 Sitcom dizisine de kesinlikle şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Şimdiden izleyecek olanlara keyifli seyirler dilerim.

Sevgiyle kalın!

Editör: Fatih Düz – 18.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

vitalis tarafından yazıldı

23, intj, 5w6

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dumanın Ardındaki Aydınlık: Sanayi İnkılabı

    Dünya’nın En Güçlü Teleskobundan Güneş Portresi