içinde

Yanlış Yolda Olduğunuzda Evrenin Gönderdiği Gizli İşaretler

İşaretleri Görmek İçin Bak

Bir ırk olarak, genellikle hayatın bize gelişigüzel bir şekilde davrandığına ve her bireyi nasıl ödüllendirip cezalandırdığı konusunda tutarlılıktan yoksun olduğuna inanırız.

Bir şeyin bizim için iyi mi yoksa kötü mü olduğunu bilmemiz gerekmez. Ancak bazen biraz daha ihtiyatlı olmamız gerektiğine dair önseziler alırız.

İşaretleri Gör

Yaptığımız her rastgele seçim, nihai yolumuza karar veren sonsuz olasılıklara sahiptir. Herhangi bir önemli karar, bir yer veya karar hakkında farkındalığı ve algıyı uyandıran bir sinyal gönderir. Bir önsezi veya düşünce olarak adlandırın, aklımızda kalır. Bu, sizi uyandıran ve bilgilendiren yeri kaplayan eterik enerjinin bir parçasıdır.

Maneviyatı Kucaklayın

Önemli olan manevi uyumdur. Bu, yoğun bir şekilde bağlanmanızı sağlar ve son derece ruhsal bir seviyede güçlü önseziler yaymanızı sağlar. Ayrıca daha rafine, hoş ve çekici bir insan olarak yaşarsınız. O zaman hayatın zorlukları ve belirsizlikleri ile başa çıkmak için daha donanımlı hale geleceksiniz.

Bu ruhsal uyum ve bir arada yaşama düzeyi, yaşamın her alanında bir zorunluluktur ve yaşamın bize sunduğu her durum için yüksek düzeyde bir farkındalık gerektirir.

Bölgenizdeki derin yankılanmaların farkına varacaksınız. Bunun farkında olmak ve potansiyelini tam olarak anlamak için ona çok iyi uyum sağlamanız gerekir.

Tutumunuza ve Düşüncelerinize Dikkat Edin

Tutumunuz ve düşünceleriniz, işlerin nasıl sonuçlanacağına karar vermede önemli rol oynuyor. Düşünceleriniz olumsuzsa, işler kötüye gidecek. Biriyle veya daha fazla kişiyle etkileşime girersek, kendimizi halka açık bir forumda tanıtacak olursak, etrafımızdaki insanlara olumsuz hisler iletilir ve sizin hakkınızda olumsuz bir izlenim yaratır ve potansiyel arkadaşlıklarınıza zarar verir.

Doğru tutum ve pozitif enerji ise, umutsuz bir durumu bile tersine çevirecek olumlu bir atmosfer yaratmada uzun bir yol kat edecektir. İnsanlar, kendine güvenen ve pozitif bir insanın hatalarını gözden kaçırmaya daha meyillidir.

Olumlu Titreşimler Yaymak

Daha yüksek seviyede bir titreşim frekansında düşünür ve hareket ederseniz, yaşam size yardımcı olacak ve tüm engelleri kaldıracaktır. Her şey inanılmaz bir frekansta yerine oturacak. Bu nedenle, tüm düşüncelerimizin ve enerjimizin iyimser bir ortama ayarlanması ve olumsuz düşüncelerin zihnimize girmesine yer kalmaması zorunlu hale gelir.

İnsanlar yüksek frekansta yankılanma konusunda yetenekli ve yetkindir, ancak bu durumda belirsiz bir süre kalmak fiziksel ve zihinsel olarak yorucudur. Manevi yeterliliğimizi sınırlayan tamamen fiziksel bir boyutta yaşıyoruz. Maneviyatın daha yüksek bir boyutuna ulaşmak mümkündür ancak tehlikelerle doludur.

Doğru Yol Her Zaman Ödüllendirir

Maddi olmayan göksel boyuta bir yolculuk, deneyimsizler için üzücü olabilir. Fiziksel evrenimiz, insan ruhuna kıyasla düşük titreşimli enerjiden oluşur. Doğrusal olandan sapmamızın ve sık sık zor durumlarla karşılaşmamızın nedeni budur. Ancak bu tür çıkmazlar ele alınabilir ve üzerinde düşünülerek düzeltilebilir. İşin sırrı, onlarla nasıl yüzleşeceğimizi bilmekte ve o zaman hayatımız da kontrolden çıkmaz.

İşaretlere Gözlerinizi Açın

Hayat, yolculuğumuzun her adımında uyarı işaretleri koymak için kendi yöntemlerine sahiptir. Aklımız karıştığında tökezliyoruz. Zihnimiz tamamen hazır ve uyanık değilse kendimize zarar veririz.

Hayat yolculuğumuzun her adımında başkalarının düşüncelerine düşer ve olumsuz durumlarla karşı karşıya kalırız. Her duyduğumuzu doğru kabul edip modumuzu düşürmemeliyiz.

Bu ince işaretlerin hepsi, her zaman ruhsal ve zihinsel bir uyanış halinde değilseniz, hayatınıza girebilecek ve onu etkileyebilecek olumsuz şeylerin habercisidir. Zihniniz ve bedeniniz bu tür negatif frekansları algılamaya meyillidir.

Tamamen gevşeme ve derin meditasyon, işler kontrolden çıkma tehlikesine girdiğinde ve bunu çözmenin sizin elinizde olmadığını hissettiğinizde bu tür olumsuzlukların üstesinden gelmenize yardımcı olur.

Yeterli ve kararlı yaklaşımınız, en olumsuz enerjiyi bile engelleyebilir. Bu sonunda sizi doğru yola sokacak ve daha güçlü çıkacaksınız sorunların içinden.

Bu yüzden işaretlere dikkat edin ve mutlu kalın!

Editör: Sümeyye Özmen – 25.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Haçlılar Bizans’a Karşı: Norman Tehdidi

    Değişen Moda Anlayışı ve Dünya Güzelleri