içinde

MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Paranormal Olaylar Kraliçesi: Işıl Işık

Korku videolarına meraklı mısınız?

Paranormal olaylar ilginizi mi çekiyor?

Sosyal platformlarda daha önce hiç bir yerde dinlemediğiniz, izlemediğiniz hikayelere şahit olmak mı istiyorsunuz?

O halde Işıl Işık videoları tam size göre!

2012 yılında Youtube’da kurduğu kanalını 2017 yılında daha aktif hale getirerek takipçileri ile paranormal konulu videolar paylaşmaya başladı Işıl Işık. Kısa zamanda paylaştığı özgün içerikler ile takipçi sayısını hızla artırdı. Çıkardığı kitaplar ile de bu konudaki bilgisini ispatlamış oldu.

Korku içeriği üreten tek Türk kadın fenomen olarak başarılı işlere imza attı. Dünya çapında yaşanmış olan paranormal olayları dilimize çevirerek takipçilerine aktardı. Anlatımlarında adeta takipçilerine olayı yaşatacak kadar gerçekçi bir dil kullanıyor.

İstanbul doğumlu olmasına rağmen yurtdışında eğitim görmüş ve iyi bir yabancı dil bilgisine sahiptir. 40’a yakın ülkeye seyahat etmiş durumda. Seyahat ettiği ülkelerde dinlediği farklı hikayelerden içerik ürettiğini söyleyebilmek mümkün.

Şuan YouTube kanalında yaklaşık 1,36 M takipçisi bulunmaktadır. Paranormal olaylar dendiğinde akla gelen ilk isimdir. Bu yüzden kendisini “Paranormal Olaylar Kraliçesi” olarak adlandırdım. Akıcı anlatım tarzı, düzgün diksiyonu, özgün ve gizemli hikayelerinin yanı sıra fiziki güzelliği ile de takipçilerini etkilemeyi başarmıştır.

Kendisini duyduğum zaman merakla YouTube kanalına girmiştim. Birkaç video izleyip çıkmayı amaçlayarak. Fakat saatler geçmesine rağmen bir videodan diğerine merakla geçtim. Etkileyici ve ürpertici içeriklere sahip. Her video bir sonraki için merak uyandırıyor. Videolarında kullandığı anlatım tarzı ve altyapı müzikleri ile çok çabuk etkisi altına alıyor izleyenleri.

Kendisi hayatına yer verdiği bir paylaşımını aşağıya bırakıyorum.

Hazırladığı her video giriş müziği aynı şekilde ve bana etkileyici geldi. Ses tonu tam olarak paranormal olayları anlatmak için yaratılmış sanki.

Sadece korku hikayeleri anlatmak ile kalmayıp korkunç reklamlar, paranormal oyunlar gibi ilgi çekici içerikleride mevcut. İşte bunlardan bazıları 👇🏻

Online korku oyunları hakkında yayınladığı bir diğer paylaşımı👇🏻

Bu yazıyı hazırlarken Işıl Işık kanalı çoktan 337.572.691 görüntüleme sayısına ulaşmıştı.

Yazımı yazarken bile çoğu zaman videolarının arasında kayboldum. İzlemeye dalıp içeriği kaydetmeyi bile unuttuğum zamanlar oldu.😊

Alanında çok başarılı hem yazar, hem bir youtube fenomeni olan Işıl hanımın daha büyük başarılara imza atacağı kesin.

Paranormal olaylara merakınız varsa ve Işıl Işık ile henüz tanışmamışsanız hiç zaman kaybetmeyin derim😉

Editör: Yusuf Alper EVCİL – 06.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Yusuf Alper EVCİL tarafından yazıldı

Yarım Kalmışlığın Hikâyesi kitabının yazarı, iki çocuk babası, instagram Farazimuhabbet hesabının sahibi. Muhasebeci.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Akreplerin İlginç Özellikleri

    Bilgi Deryasındaki İlk Kulaçlar: Ansiklopediler