içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 21 Kasım – 27 Kasım

21 KASIM PAZARTESİ

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü farkedeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Gün genelinde Güneş – Jüpiter olumlu açısıyla gayet neşeli, eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek anlamına gelip, bu hafta yeni bir eğitime başlamak içinde çok uygundur. Bir ilişki, bir proje ya da bir iş başlatmak için çok verimli bir zamandır. Saat 14.14 de boşlukta ilerleyen Ay 20.15 de itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur. Akşam saatlerinde Merkür – Venüs olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, hediye almak ve vermek için çok uygundur. İlişkilerde olası sorunları oturup konuşmak, tatlı dille işleri yoluna sokmak için idealdir. Bugünün ana teması “tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” olacaktır. Yeni tanışmalar, yazışmalar, flörtler başlayabilir, gökyüzü bu durumu desteklemektedir.

Günün kartı Dünya🌍

Günün geneli; Sınırlarından kurtul ve yeni bir düzen kurmaya başla

Günün aşkına tavsiyem; Başarılı bir sondan sonra yepyeni ufukların açılacağını bil

Günün işine tavsiyem; Doğru zaman ve doğru yerde doğru iş ilişkisi içinde olduğunu bil

Günün enerjisi; Bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Yeni başlayacak döngü ile başarıyla tamamlanmış döngü arasındaki sınır çizgisidir. Bu karttaki başarı kazanılmış ve hak edilmiş bir başarıdır. Bu kart girişimlerin başarıyla sonlandırılması ve hayatın dengesinin bulunması ile yakından ilgilidir. Aynı zamanda mutlu son ve bitişin ve bu bitişten duyulan iç huzur, coşku ve sevincin temsilcisidir. Her ne kadar mutlu sonun habercisi de olsa aslında yeni maceralar ve aşılması gereken engellerin de yakın gelecekte karşımıza çıkacağını bize söyleyen karttır. Çok istenilen şey olmuş ve murada erilmiştir. Bazen kazanılan bir sınav, bazen hamilelik haberi, bazen mezuniyet bazen beklenen müjdenin gelişini simgeler.

22 KASIM SALI

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür. Güneş Yay burcunda (11.20) geçiş yapıyor. Bu süreçte özgürlüğümüze daha düşkün olurken, flörtöz olup, yeni insanlar tanımak, yeni ortamlara girmek isteyeceğiz. Önümüze daha çok derinlik kazanmamız gereken meseleler gelebilir. Spora başlayabilirsiniz. Yurtdışı planlarımız gündeme gelip, bunlarla ilgili plan/program yapabiliriz. Aynı zamanda eğitim/öğretimle ilgili de gelişmeler olabilir. Keşifçi ruhumuz kendini daha çok gösterirken sosyal çevremiz ile seyahat programları düzenleyebiliriz. Bu programları tek başımıza yapmaktan ziyade kendimizi yanında olabildiğinde özgür ve rahat hissettiğimiz insanlarla adımlar atmak isteyeceğiz. Coşkumuz, iyimserliğimiz daha biz baskın olurken kimseyi kırmak, üzmek istemeyip fakat enerjimizi düşüren kişi ve ortamlardan da uzak durmayı tercih edebiliriz.

Çoğu noktada kendimizi kişiler arasında arabulucu pozisyonda da görebiliriz. Sağlık olarak karaciğerlerde ve üst bacaklardaki hassasiyet artabilir. Yeme/içme konusunda abartıya kaçabilirsiniz. Bu durumda kalça, göbek ve uyruklar da kilolar birikebilir. Romatizma rahatsızlıkları kendini gösterebilir. Gece saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor.

Günün kartı İmparator🫅

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; Patron sensin

Günün mistiği; Yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; Yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; Rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

23 KASIM ÇARŞAMBA

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Duygusal krizlere açık bir gün olabilir. Annemizle olan ilişkimize biraz daha özen gösterelim. Etrafımızdaki kişilere ve olaylara şüpheci yaklaşıp, güven konusuyla ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz. Kendimizi tam bir dedektif gibi hissedeceğiz. Bugünü biraz daha kendimize yönelerek meditasyonlarla geçirebiliriz. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak.

Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Öğleden sonra Ay – Pluton olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı Aziz❤️

“Dünyevi düzen”

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün mesajı; Kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün enerjisi; Eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

24 KASIM PERŞEMBE

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Özgürlükçü enerji akıyor. Sürekli bir bilgi peşinde koşacağız. Biraz daha abartılı hareketler, tepkiler, kahkahalar, üzüntüler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha abartılı ve coşkulu yaşayabilirsiniz. Gece yarısı 01.57 de gerçekleşecek yeniayın ardından yeni bir büyüme dönemine giriyoruz. Yeniayın yöneticisi Jüpiter de Balık burcundaki gerilemesini tamamlıyor. Doğum haritalarımızda Balık burcunun denk düştüğü alanda güzel gelişmeler yakalamaya başlayabiliriz. Ay’ın Merkür – Venüs olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, hediye almak ve vermek için çok uygundur. İlişkilerde olası sorunları oturup konuşmak, tatlı dille işleri yoluna sokmak için idealdir. Bugünün ana teması “tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” olacaktır.

Yeni tanışmalar, yazışmalar, flörtler başlayabilir, gökyüzü bu durumu desteklemektedir. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

Günün kartı Aşıklar💝

Uyumun Zaferi..

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek farketmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen.. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

25 KASIM CUMA

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Yurtdışı bağlantılı ve ticari işlerin ön planda olduğu bir gün olabilir. Günün genelinde enerjimizi iyimser ve pozitif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Sonrasında Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Öğle saatlerinde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor.

Günün kartı Araba🚘

OLAY; Mevcut çevrenden uzaklaşarak cesaretle sonu iyi bitecek olan bir ilişkiye başlayabilirsin. Aile içinde zıtlaşan güçlerin üzerinde kalarak durumu başarıyla yürütebilirsin. İlişkin de ona canlılık getirecek olumlu bir gelişme olabilir. Problemleri ancak kişisel olarak çaba gösterirsen halledebileceksin. Sonucu iyi olacak bir girişimi cesaretle başlatıp yeni bir riske girebilirsin. Şirket içinde zit taşan güçlere hükmedip akılcı bir şekilde yönetebilirsin. Tartışmalı bir toplantıda başarı elde edilebilir. İşle ilgili bir seyahate çıkabilirsin.

TAVSİYE; Zafer kazanacağının bilincinde olarak sakin kalıp hedefine kitlenmelisin.Cesur, enerjik ve kararlı bir girişimle hedefine doğru yönelmiş stratejinin uygulamaya başlayacaksın. Zıtlaşmalar da orta yolu bulacaksın. Kararlılıkla ilerlediğin bu yolda değişimlere açık olmamalısın. Mücadelen için her türlü hazırlığını yapacağın bir gün olacak.

SONUÇ; Planlarını, tasarladığın şeyleri değişikliğe uğratmadan stratejik bir şekilde ortaya koyduğun zaman kazanacağın bir gün olacak. Bugün düşünceler ve hareket enerjisi kazandıracak.

26 KASIM CUMARTESİ

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Gün genelinde Merkür – Şiron olumlu açısıyla sağlık ve şifa konularının yanı sıra uluslararası işlerde güzel gelişmelere de işarete diyor.

Günün kartı Güç💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir. Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; İlişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; İlişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; İlişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

27 KASIM PAZAR

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yarım kalan işleri tamamlayıp, geçen hafta içerisinde ertelenen veyahut zaman yetiremediğimiz işlerimizi halletmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğle saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek.

Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

Günün geç saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı Ermiş🧙

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 21.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Skandalları Ve Bohem Hayatıyla Ünlü, Kraliyetin Asi Prensesi Margaret’ı Yakından Tanıyalım

    Film Noir Akımının Başrolü David Lynch