içinde

Güne Astrolojik Bakış | 12.07.2022

12 TEMMUZ SALI

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Sabah saatlerinde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Uyanmakta zorluk çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla yüksek olan motivasyonumuzu girişim yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişerek kullanabiliriz. Koşun, spor yapın, temizlik yapın. Enerjinizi akıtın.

Günün kartı Asılan Adam💟

Günün kelimesi; Durgunluk

Günün enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

ATEŞ GRUPLARI:
Koç – Aslan – Yay; Kendinizi lider gibi hissedebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara yol gösterme konusunda son derece etkili olacaksınız. Planlarınızın son derece yolunda gittiğini ve hayallerinizin sağlamlıkla gerçek olmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Bir işbirliği durumu olabilir. Tecrübeleri ve uzmanlık alanları farklı olan kişilerle bir ortamda aynı amaç için buluşabilirsiniz. Bu yolların kesişmesi aslında kaderde önemli bir olaydır. Bu buluşmanın sonunda herkesin memnun olacağı bir alışverişin gerçekleşmesi olasılığı olabilir. İş motivasyonu konusunda kendinizi daha güçlü hissedip yeni işlere atılabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI:
İkizler – Terazi – Kova; Size acı veren bir durumdan farkındalıkla kurtulabilirsiniz. Her güçlüğün aynı zamanda içinde çözümünü de barındırdığına şahitlik edeceksiniz. Size sıkıntı veren bir durumla ilgili duygularınızı dile getirecek bir konuşma yapabilirsiniz.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Enerji olarak motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gün olacak, hatta kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi bile hissedebilirsiniz. Bir çabanızın hasadını alıp bu durumu dostlarınız ve yakınlarınızla kutlayabilirsiniz. Şükran duygunuzu biraz daha yoğun hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan işinizle ilgili yardım ve destek görebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 12.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Kitap Okumak Mı, Dinlemek Mi?

      Hep mutlu olmak mı istiyorsunuz? Tehlikedesiniz…