içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

PH Mucizesi: Kilo Verememe İle Kanserin Ardındaki Gizli Gerçek

Kanserin gerçek nedenini keşfeden asil ödüllü Dr. Otto H Warburg, kanserin temel nedeninin oksijen eksikliği olduğunu bulmuştur. Oksijen eksikliği insan vücudunda asidik bir duruma yol açar. Dr. Warburg ayrıca kanser hücrelerinin anaerobik olduğunu (oksijen solumadıklarını) ve alkali durumda olduğu gibi yüksek düzeyde oksijen varlığında hayatta kalamayacaklarını buldu.

“Tüm normal hücrelerin mutlak oksijen gereksinimi vardır, ancak kanser hücreleri oksijensiz yaşayabilir. “Bir hücreyi 48 saat oksijeninin %35’inden yoksun bırakırsanız kanserli hale gelebilir.”

Diyetimiz vücutta uygun pH seviyelerinin korunmasında hayati bir rol oynar. PH dengesi, vücudunuzdaki tüm sıvı ve hücrelerdeki asit ve alkali dengesidir. Vücudunuzun hayatta kalabilmesi için kanın pH seviyelerini hafif alkali bir 7,365 seviyesinde dengelemesi gerekir. Ne yazık ki günümüzdeki tipik beslenme şekli işlenmiş şekerler, rafine edilmiş tahıllar, genetiğiyle oynanmış organizmalar gibi zehirli ve asit oluşturan yiyeceklerle doludur. Bu da, sağlıksız, asidik bir pH oluşmasına neden olur. Bu, sağlıksız asidik pH’a yol açar. Dengesiz bir pH, hücresel aktiviteleri ve işlevleri kesintiye uğratabilir. Aşırı asidik pH, kanser, kardiyovasküler hastalık, diyabet, osteoporoz ve mide ekşimesi, kemik erimesi ve reflü gibi birçok ciddi sağlık sorununa yol açabilir. Vücudunuzu uzun süre asidik durumda tutarsanız, yaşlanmayı önemli ölçüde hızlandırabilir.

PH dengesi ile ilgili kitaplar yazan Robert O. Young, çoğu sağlık sorununun asidik olmaktan kaynaklandığını söylüyor. Bunun nedeni parazitlerin, kötü bakterilerin, virüslerin ve aşırı kandida büyümesinin asidik ortamlarda gelişmesidir. Ancak alkali bir ortam, bakterileri ve diğer patojenleri nötralize eder.

Bu nedenle PH dengesini korumak, sağlığınızı optimize etmenin önemli araçlarından biridir.

Yüksek Asitlik için ev ilaçları

Malzemeler 

  1. 1⁄3 çay kaşığı. karbonat
  2. 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu veya organik elma sirkesi

3.250 ml su

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Asit/baz kombinasyonu anında köpürmeye başlayacaktır. Köpürme durana kadar karbonat eklemeye devam edin ve bardağı yaklaşık 250 ml suyla doldurun. Hepsini bir kerede için. Bu ev tarifi pH dengesini sağlayacak ve vücudunuzda alkali oluşturan bir ortam yaratacaktır. Mide asidine de çare olacak ve kandaki aşırı asitliği engelleyecektir.Önerilen PH Dengeleyici alkali Gıdalar

Size yardımcı olacak otuz beşin üzerinde yeni, cazip pH-güçlü tarif Sebzeler, buğday çimi, soya fasulyesi, mercimek, amaranth, kinoa, yazıldığından, karabuğday eriştesi, soya peyniri, badem, chia tohumları, somon, alabalık, avokado, keten tohumu yağı, kenevir tohumu yağı, otlar ve baharatlar, fındık, limon, misket limonu, greyfurt, Bragg sıvı aminosu .

PH dengesi ile ilgili kitaplar yazan Robert O. Young,un Aşağıdaki kitabı size kilo verme konusunda yardımcı olacktır.

Kitabın yazarları Robert O. Young  ve Shelley Redford.

Kitabın açıklaması:

Basit matematikle başlayalım. İdeal, sağlıklı kilonuza (10, 30, 100) ulaşmak için kaç kilo vermeniz gerekiyor? Cevabınız ne olursa olsun, iki ile çarpın. Takip ederseniz, artık hedefinize ulaşmanız için gereken maksimum gün sayısına sahipsiniz…

İnandığınızın aksine, kilo vermek yağ gramları, kolesterol, karbonhidratlar veya kalorilerle ilgili değildir. Her şey asitle ilgili.
Ünlü mikrobiyolog ve beslenme uzmanı Dr. Robert Young’a göre ideal kilonuza ulaşmak, kanın hassas pH dengesini korumaktan geçiyor. Başarılı pH Mucizesi serisinin bu son girişinde, Dr. Young ve eşi şef Shelley Redford Young, vücut kimyanızı dengelemek, şeklinizi değiştirmek ve ideal vücut ağırlığınıza inmek için 7 adımlık basit bir yaşam tarzı programı sunuyor. Doğal ve kalıcı. Hepsinden iyisi, gereksiz yağ hücrelerini sonsuza kadar ortadan kaldırabileceksiniz.
Planın arkasındaki bilimden diyette yapılması ve yapılmaması gerekenler (tariflerle birlikte), ayrıntılı bir egzersiz planı ve düzinelerce dramatik gerçek yaşam öncesi ve sonrası fotoğraflarına kadar, bu program uzun vadeli başarı için zemin hazırlar.
Neden yağ fobilerini görmezden gelmeli ve diyetinizde bol miktarda sağlıklı yağ bulundurmalısınız? Hangi yaygın gıdalar vücudunuzu daha alkali ve hangileri daha asidik yapar?

Doğru şekilde yapmazsanız egzersiz sizi nasıl şişmanlatabilir?
Protein ve süt ürünlerine yüklenmeden nasıl yağsız kas inşa edebilir ve sağlıklı kemikleri koruyabilirsiniz ve çok daha fazlasını yukarıdaki kitapta bulabilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Indium tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Feminizm Destekçisi Şarkılar

    Geleneklerimizin Şamanizmle Bağlantısı