içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Bilinçaltı Atraksiyonları ve SMS Oyunları

FETOŞ denilen hain 1970’lerin ortasından başlayarak, adım adım Amerika’nın maşası olmak üzere örgütlenmiş, felsefi altyapısı ile beraber, din unsurunu da kullanarak hemen her sektörde, başarılı insanlar yetiştirmiş ve bu insanları bir silah olarak  zamanı geldiğinde kullanmak üzere örgütlemiştir.

12 Eylül’de, 27 Şubat’ta, 27 Nisan’da, 15 Temmuz’da, 2018 İstanbul Seçimlerinde, Çarşı Pazar provakasyonlarında, dolar saldırısında; son zamanlarda meydana gelen fahiş fiyat artışlarında, gerek kendi unsurları ile, gerekse medyada kullandığı unsurlarla, darbe atılımlarına devam etmiştir, etmektedir.

En son Türk halkının bilinçaltına: “olmaz, olmaz!” deme, “olmaz dediğin, bir gün olur.” şeklinde bir düşünceyle, kurmaca bir televizyon programının finalinde, sözüm ona halkın karşısına çıkartılan  iki unsurdan biri A diğeri B olarak finalize edilmiş ve bunlardan birisi finali kazanmıştır, finali kazananın yarış başarısı yüzde 50’nin bile altındadır, kaybedenin yarış başarısı ise %50 civarındadır. Buna rağmen ‘halkın birbirleri kazansın’ diye SMS attıkları, inanılacak bir olay değil ama örgütlenmiş SMS paketleri ve o paketlerle lokasyon değiştirilerek atılanlar sonucu belirlemiştir izleyici de halk oylaması olduğuna inanıyor ortada halk oylaması değil  bilinçaltına SMS ile sokulmak istenen oyun vardır, zaten programı düzenleyenin daha önceki yarışmalarında, şampiyon ettikleri de aynı örgütün mensupları çıkmadı mı?

Keşke halkımızın bu oyunun dışında kalan büyük kesimi, attıkları SMS kadar SADAKA verselerdi, daha hayırlı iş yaparlardı. Zalim Fetoş ara sıra yaptıklarını masum göstermek için, bu SMS gelirlerini bazı hayırlı işlerinde de kullanmıyor değil ama önemli bir bölümünün de devlet ve memleket düşmanlarının hayrına kullanıldığı kesin; kısaca her şey göründüğünden farklı; her şey bir oyunun bir umudun; ‘olmamasını dilediğim bir umudun peşinde” sergileniyor. 

Çünkü FETOŞ taraftarları gerek Twitter ortamında, gerekse sair sosyal medyada, gerekse örgütlemiş olduğu televizyonlarda, kendilerini affet, PKK’yı affet; memleketin altına olan herkese af, kısaca Atamızın güzel sloganını provoke ederek: “yurtta sulh, cihanda sulh” hedefiyle ortaya çıkmaktadır. Ve maalesef niyetlerini de söylemlerle tweetlerle açık etmektedirler. Birazcık dikkat sorunu anlamamızı sağlayacaktır. 

Allah’ım zalime fırsat verme ya rabbi!

Editör: Fatih Düz – 02.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Prof.Dr. M.Fatih Çam tarafından yazıldı

Makale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Dünya Kupasında İlişki Yasağı, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Cenazesi, NASA’nın Görselleri Yalan Mı?

      Türk Müziğinde Kullanılmış Çalgılar