içinde

Lady Gaga, Joker 2’de Joaquin Phoenix ile ‘Harley Quinn’i oynayacak

Lady Gaga’nın bir müzikal olduğu söylenen Joker 2’ye katılmak için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

2019’un Oscar ödüllü Joker’inin başarısının ardından yönetmen Todd Phillips, Scott Silver ile birlikte bir devam filmi yazıyor. 7 Haziran’da Phillips, yaklaşmakta olan projenin adının Joker: Folie à Deux olduğunu doğrulamıştı. Joker rolünü tekrardan Joaquin Phoenix oynayacak. Çünkü Phoenix, geçtiğmiz günlerde Phillips’in senaryoyu elinde bulundurduğu bir fotoğrafını paylaşmıştı.

The Hollywood Reporter’a göre, filme katılmak için Lady Gaga, görüşmelere başlandı. Gaga, Joker ile çalkantılı bir ilişkisi olan ikonik Arkham Asylum psikiyatristi, suç dehası Harley Quinn’in rolünü üstlenecek.

Dahası, kaynaklar çıkışa Joker 2’nin bir müzikal olacağını söyledi. Yıldızın erken görüşmelerde olduğu ve resmi bir oyuncu seçimi duyurusu olmadığı söylense de, şimdiden rolün Lady Gaga’nın olacağı tahmin ediliyor.

Lady Gaga’nın en son rolü Ridley Scott’ın kamp draması House of Gucci’deydi. Daha önce 2018 yapımı A Star Is Born’un yapımcılığını yapan Todd Phillips ile çalışmıştı.

Gaga, müzikaldeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterildi ve “Shallow” ile En İyi Şarkı Akademi Ödülü’nü kazandı.

Harley Quinn, The Suicide Squad ve Birds of Prey gibi son DC filmleri Margot Robbie tarafından canlandırıldı.

İlk Joker gişede 1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmlerinden biri oldu. Ve henüz piyasaya sürülmemiş Joker: Folie à Deux hakkında çıkan ayrıntılarla, şimdiden popüler hale geldi.

Editör: Fatih Düz – 19.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Burcu Aydınlı tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüGaleri SahibiListe UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    2022 Yılının En Hızlı Elektrikli Arabaları

    Bugüne Kadar Satılmış En Pahalı 8 NFT Eser Nedir?