içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı İnanılmazİnanılmaz

Haftada bir kendinize sormanız gereken 10 soru

Her hafta aşağıdaki soruları dürüstçe yanıtlayın. Hayat daha bilinçli olacak ve sizin istediğiniz gibi gelişmeye başlayacak.

1. Ne yeni öğrendim? Bunlardan hangisini kullandınız? Sonunda başarıya ulaşmak için her gün bir adım ileri gidin. Bir yıl içinde ya hedefinize ulaşacaksınız ya da 365 adım daha yakın olacaksınız. Yeni bilgiler, daha hızlı ve daha verimli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacaktır.

2. Bu haftaki en büyük başarım nedir? Geriye baktığınızda ve başardıklarınızı kaydettiğinizde benlik saygısını güçlendirirsiniz. Tamamlanan görevler sizi zihinsel olarak daha güçlü kılar ve buna yapılan vurgu etkiyi artırır. Başarı yok mu? Kendine sor neden? Ya ileri gidersiniz ya da düşersiniz.

3. Nerede aktif değildim veya zaman harcıyordum? Aslında, kesinlikle herkes erteler, ancak başarı yalnızca eylemsizliklerini zamanında fark edip durdurabilen insanlar tarafından ulaşılabilir.

4. Şimdi ertelediğim şeylerden hangisini bir hafta içinde yapmam gerekecek? Bazı görevler bekleyebilir, bazıları ise hayır. Bunlar hayatınızın akış yönünü değiştirebilir.

5. Gelecek hafta ne elde etmek istiyorum? Bunu yapmak için ne gerekecek? Bu soruların cevapları, genel duruma bakmanıza ve kendiniz için öncelikleri belirlemenize olanak sağlayacaktır. Net bir hedefiniz olduğunda eylemleriniz çok daha bilinçli hale gelir.

6. Kime teşekkür etmek istiyorum? Büyük olasılıkla, birileri bu hafta size bir şekilde yardımcı oldu. Bunun için ona teşekkür edin – belki de bu, bu kişiyle verimli bir işbirliğine başlamanızı sağlayacaktır.

7. İlerlememi engelleyen nedir? Nasıl aradan kaldırırım? Sizi çeken ve mümkün olduğunca etkili hareket etmenize izin vermeyen nedir? Bu kötü bir alışkanlık, bilgi eksikliği, kötü deneyim, tedavi edilmemiş bir hastalık veya kötü bir çevre olabilir.

8. Sağlığımı korumak için ne yaptım? Vücudunuz enerji dolu ve tamamen sağlıklı olduğunda, rutin daha kolay olacaktır. Unutmayın, sağlık her şeyden daha önemlidir.

9. 3 yıllık 3 ana hedefim nedir? Geniş kapsamlı hedeflerin analizi sayesinde ilerlemenizi ayarlayabilir veya hareket etmeyi bıraktığınızı veya yanlış yönü seçtiğinizi fark edebilirsiniz.

10. Gelecek hafta hayatımın son haftası olsaydı yarın ne yapardım? Bu sorunun cevabı, hayattaki ana öncelikleri belirlemenizi sağlayacaktır.

Editör: Fatih Düz – 04.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    100 Günün Sonunda, Rusya ve Ukrayna Savaşı

    Rezonans | Titreşim Yasası