içinde

Rezonans | Titreşim Yasası

Rezonans Nedir?

Kelime Kökü Resonantia: Eko, yankı, titreşim, akis anlamına gelir. 

Rezonans Yasası: Benzer frekanslarda titreşim yayan olayların, kişilerin kısaca var olan her şeyin birbirine çekildiğini anlatan bir yasadır.

Rezonans alanının merkezi kalp olup çapı 2–3 metreyi bulan bir enerji alanına sahiptir. Bu enerji alanı kalp merkezimizden tüm vücudumuzu saran ve hatta bedenimizin dışına kadar taşan elektromanyetik alandır. Rezonans alanının sanıldığından daha geniş olduğuna dair bilimsel olarak araştırmalar devam etmektedir. Şu anda mevcut olan cihazlar ile yapılan ölçümler de bunu doğrulamaktadır.

Rezonans alanı düşüncelerimizin ve duygularımızın izlerini barındıran kalp merkezli frekans sinyalleridir. Bu frekans sinyalleri vücudumuz ve dış dünyamız ile sürekli bağlantıdadır. Bu Frekanslara sahip enerji alanımız kendi frekansına uygun diğer frekanslarla sürekli iletişim içerisinde olup etkileşim içine girdiği frekansları da hayatımıza çeker.

Peki Rezonans Yasası hayatımızı nasıl etkiler? Buna bir bakalım.

Evrendeki her şey titreşimden ibarettir. Her şeyin kendisine ait bir titreşimi ve frekansı vardır. Bedenimizin, suyun, havanın, bitkilerin, toprağın, masanın, arabanın, taşın, özellikle de düşüncelerimizin ve duygularımızın da bir titreşimi vardır. Bu titreşimlerin de mutlaka bir frekans aralığı vardır. Bizler titreşimimizi yükselttiğimizde enerjimizde yükselir çünkü Rezonans Yasası böyle işler. Rezonansımız hangi seviyedeyse o seviyedeki insanları ve tecrübeleri hayatımıza çekeriz. Aynen bir radyo gibi alıcı ve verici olmak. Hangi kanalı dinlemek isterseniz o kanala gelip onun gönderdiği sinyalleri almak. Bunun için ne istediğimizi hayatımıza neleri çekmek istediğimizi çok iyi tanımlamamız gerekiyor. İstediklerimizi gerçekleşmişcesine yaşıyormuş gibi yapmalıyız ki isteklerimiz ile aynı titreşim frekansına gelelim.

Diyebilirsiniz ki Titreşimimizi yükseltmek için neler yapabiliriz?

Titreşimimizi hızlı ve kalıcı olarak yükseltmek istersek diyafram nefesimizi tekrar ederek bunu gerçekleştirebiliriz. Nefesin yüksek titreşimi bedenimizdeki titreşimi düşük enerjileri yüzeye çıkararak görünür hale gelmelerini sağlar. Bizi geren, strese sokan düşüncelerimiz, travmalarımız, öfkelerimiz, kaygılarımız, gerginliklerimiz nefes çalışmaları ile yüzeye çıkar ve yüzeye çıkan bu durumları fark etmekle birlikte dönüştürmeye de başlarız.

Nefesin bedenimizde yarattığı yüksek titreşim enerjisi ile bedenimize kaydetmiş olduğumuz düşük titreşimli negatif enerjiler Rezonans yasası gereğince kalıcı olarak pozitife doğru yükselerek evrilmeye başlarlar. Ayrıca enerjimizi yükselmesinde kokuların, taşların, müziklerin etkisi de oldukça fazla. Böylece titreşimi, yüksek frekanslara yükseldikçe hayatımızda pozitif tecrübeler yaşamaya başlarız. İsteklerimiz, beklentilerimiz gerçekleşmeye başlar.

Sonrasında tek yapmamız gereken sahip olduğumuz bu enerji alanını korumak. Kendi rezonans alanımızı korumayı başardığımızda her şeyle etkileşimde olan bu güçlü manyetik alanımız, bize istediğimiz her şeyi hayatımıza çekmemizi sağlayacak. Alanınızı korumak için rahat, huzurlu, keyif dolu ve bolluk içinde bir yaşama merhaba demek nefesinizin iyileştirici ve dönüştürücü gücünde mevcut.

Konuyla ilgili Pierre Franckh’in yazdığı Rezonans Kanunu adlı kitabı okumanızı öneririm.

Keyifli ve huzurlu bir yaşamızın olması dileğiyle 😍

 

Editör: Fatih Düz – 04.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatma Temel tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarListe UstasıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Haftada bir kendinize sormanız gereken 10 soru

    Türkiye Yunanistan Gerginliği Sürüyor!