içinde

HavalıHavalı

iPhone 14 Tanıtım Tarihi ve Fiyatları

Dünyanın dört bir yanındaki birçok Apple hayranının her yıl beklediği gün gelmiş olabilir. iPhone 14’ün lansman tarihi belli oldu. Apple odaklı site iDropNews , Apple’ın bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun 13 Eylül’de tanıtılacağını iddia ediyor. Apple, sızıntıyı henüz doğrulamamış veya reddetmemiş olsa da, tarih genellikle Eylül ortasında gerçekleşen önceki iPhone lansmanlarına uygun olacaktır.

Sızdırılan özelliklere göre iPhone 14 Pro ve Pro Max’in arka tarafında 1,44 inç x 1,5 inç (36,73 mm x 38,21 mm) ölçülerinde kare bir kamera çıkıntısı olduğu söyleniyor.

iDropNews ‘kendi kaynaklarından’ alıntı yapıyor ve Apple’ın 13 Eylül için ‘planlanmış bir şey’ olduğunu iddia ediyor. iDropNews, “Anladığım kadarıyla, Apple’ın 37. Hafta için dahili olarak planladığı bir şey var” diye yazıyor. Cupertino merkezli şirket genellikle tüm etkinliklerini Salı günleri gerçekleştirir.

Buda 13 Eylül 2022’de bir şeyler olacağı anlamına geliyor. Elbette bunun olacağını garanti edemeyiz ama öyle görünüyor.  Apple daha önce iPhone lansmanlarının çoğunu Cupertino merkezli Apple Park merkezinde gerçekleştirirken, Covid-19 salgını sırasında bunları çevrimiçi olarak ağırlamak zorunda kaldı. iDropNews’e göre, Apple’ın bu yılki etkinliğe çevrimiçi mi yoksa şahsen mi ev sahipliği yapacağı belirsizliğini koruyor.

Kaynaklara göre buna henüz karar verilmedi.

Apple acele karar vermek istemiyor ve ardından COVID vakaları arttığı için geri adım atmak zorunda kalıyor, bu nedenle şirket hangi yolu izleyeceğine mümkün olduğunca yakın bir tarihte karar verecek.’

iDropNews’e göre, etkinlikte Apple muhtemelen dört yeni iPhone piyasaya sürecek. Bunlar iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max.

 

 

Rapor, iPhone 14 ve iPhone 14 Max’in sırasıyla 799 $ ve 899 $ fiyat etiketleriyle “hayal kırıklığı yaratacağını” ve “iPhone 13 ile aynı görüneceğini” öne sürüyor. Ancak iPhone Pro ve iPhone Pro Max, ‘gerçek bir oyun değiştirici’ olarak tanımlanıyor.

iDropNews haberine göre;

“Yeni bir 48MP sensör sayesinde kamera sistemi çok daha iyi hale gelecek” diyor.

“Çentiğin yerini bir hap ve delik sistemi alacak ve ekranın da daha parlak olacağını duydum.

‘Bu cihaz, ‘A16 Pro’ olarak adlandırılsa da A16 çipine sahip olacak.’

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yeni özellikler onlarla birlikte yüksek bir fiyat etiketi getirecek.

Raporda, “Apple, iPhone 14 Pro’nun fiyatını 1099$’a yükseltmeyi planlıyor, iPhone 14 Pro Max ise 1199$’dan başlayacak.”

Rapor, yeni iPhone’ların yanı sıra, etkinlikte bir dizi başka yeni gadget’ın da tanıtılabileceğini iddia ediyor.

Buna AirPods Pro 2, Apple Watch 8, SE ve ‘Extreme Edition’ ve hatta potansiyel olarak yeni Mac’ler dahildir.

iDropNews, “Bu çok ilginç bir olay olacak, buna hiç şüphe yok ve Apple mühendislerinin üzerinde çalıştığı her şeyi görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Editör: Zehra Garipli – 03.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Orkun Meriç tarafından yazıldı

Makale YazarıListe UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bu Hafta Vizyona Giren Filmler – 27 Mayıs 2022

    Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecek ve İçecekler