içinde

MuhteşemMuhteşem

Alışveriş Yaparak Ödül Kazanın: BANABAK

Selam Millet! 

Bu yazımda sizlere kolaylıkla çeşitli ürünler kazanabileceğiniz bir uygulamadan bahsedeceğim. Uygulamamızın adı ”BANABAK”

Öncelikle uygulamayı telefonunuzun marketinden indirdikten sonra basit adımlarla bir hesap oluşturmanız gerekmekte. Hesabınızı oluşturduktan hemen sonra ödül olarak belli bir miktar “Baks” alacaksınız. Baks, uygulamadaki puan birimi. Günlük girişlerinizde de uygulama size 100 Baks veriyor. Bundan sonra uygulamanın size verdiği çeşitli görevleri tamamlayarak baks kazanma serüveninize devam edebilirsiniz!

İşte Baks kazandıran seçenekler;

1)Video İzlemek

Uygulamada yer alan kısa videoları izleyerek kolay bir şekilde baks kazanabilirsiniz.

2)Soru Çözmek

Uygulamada hesabınıza günlük olarak farklı sorular tanımlanmaktadır. Bu soruları çözerek soru başına 50 baks kazanabilirsiniz. Gözünüz korkmasın!  Bu sorular öyle zor tarzda değiller. Kişisel yorum soruları gibi şeyler içermekte.

3)Davet Etmek

Uygulamaya arkadaşlarını davet ederek de puan kazanabilirsin. Şu an bir arkadaşının uygulamaya senin referansınla kaydolması 5.000 baks kazandırıyor. Hadi sen de arkadaşınla bu deneyime ortak ol!

4)Fiş Yüklemek

Hepimiz neredeyse her gün alışveriş yapıyoruz. Kişisel bakım, temel ihtiyaç derken birçok kez marketin kapısından giriyoruz ve fişler cebimize doluyor. Sen de bu uygulama sayesinde fişlerinin çöpe gitmesine engel olabilirsin. Uygulamada birçok markadan yapacağın alışveriş fişleri sana baks kazandırıyor. Sadece fişinin fotoğrafını çekip uygulamaya yüklemen yeterli.

5)Anket Tamamlamak

Baks kazanmanın bir başka yolu da uygulamada yer alan anketleri çözmek. Birkaç tıkla iş tamam!

O halde anketler de bir diğer alternatif olarak yerini almış oldu.

Eveeet , kazandırdıkça kazandıran uygulamamız bu şekildeydi.

Dilerseniz uygulama hakkındaki görüşlerimi de söyleyeyim. Uygulama genel olarak güzel, ben de kullanıyorum. Hatta D&R’ dan indirim çeki kazanmıştım bir ara. Zorlayıcı şartları yok. Hemen hemen hepimizin kullandığı ürünlerin fişleri geçerli oluyor. Fakat ürün yelpazesi genişletilirse daha da kullanışlı olabilir. Umarım siz de uygulamayı deneyip beğenirsiniz. Uygulamayı yüklemeye karar verirseniz benim davet bağlantımı kullanırsanız çok sevinirim.

Aşağıya bırakıyorum linkini. Faydalı bir içerik olmuştur umarım. Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

Farklı bir yazımda görüşmek dileğiyle, hoşça kalınnn. <3

Davet bağlantım;

https://bnbk.in/cgr/OvleP

Editör: İlkem Baydarlı – 19.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

Berfin Nazlı Tekci tarafından yazıldı

Bibliosmia

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dünyanın Ve Türkiye’nin En İyi 10 Üniversitesi

    Erdoğan’dan KYK Borçları Hakkında Açıklama