içinde

Gişe Rekortmeni Film ‘Barbie’nin Yıldızlarından Yeni Film!

Barbie ile bu yaz bir milyar dolar gişe hasılatı elde eden Margot Robbie ve Ryan Gosling, Steven Soderbergh’in bir milyarlık serisinin ilk filmi olan 2001 yapımı Ocean’s Eleven‘ın devamı niteliğindeki film için yeniden bir araya geliyor. İzleyiciler Robbie’yi hala pembe, Gosling’i ise vizon renginde gördükleri için, bu çifti Barbie ve Ken’den başka bir şey olarak hayal etmek zor olabilir. Ancak Robbie ve yönetmen Jay Roach’un şu anda adı konmamış Ocean Eleven Prequel için öylesine canlı bir vizyonları var ki, insan bunu şimdiden görebiliyor: Ingrid Bergman ve Grace Kelly’nin vücut bulmuş hali olarak göz alıcı bir Robbie ve Alfred Hitchcock esintili bir kedi-fare aşk hikayesinde Cary Grant’in modern bir versiyonu olarak Gosling.

Barbie’nin rekorlar kıran olağanüstü başarısının ardından Hollywood’un kral ve kraliçesi olan Margot Robbie ve Ryan Gosling, Ocean’s Eleven Prequel‘de başrolleri paylaşacaklar. Kariyerlerinin en yüksek gişe hasılatını elde eden filmden sonra, ekrandaki çift film projelerini seçmek için iyi bir konuma sahip. Ocean’s Eleven Prequel için yeniden bir araya gelme kararları sadece Barbie’de birlikte çalışmaktan gerçekten keyif aldıkları anlamına gelebilir. İzleyiciler Barbie Diyarı’nda gerçekleşmemiş tam gelişmiş bir romantizmle muamele görecekler.

Ocean’s Eleven Prequel Ne Zaman Vizyona Giriyor?

Warner Bros, henüz Ocean’s Eleven Prequel’in vizyon tarihini açıklamadı ancak Collider merakla beklenen filmin çekimlerine yakında başlanacağını, Production List’in Fransa’da 30 Haziran 2023 çekim tarihini gösterdiğini bildirdi. Vizyon tarihini tahmin etmek zor olacak. ABD’deki aktörler ve yazarlar şu anda grevde ve televizyon kanalları ve stüdyolarla bir anlaşmaya varılana kadar televizyon ve film yapımlarını beklemeye aldılar.

Ocean’s Eleven Prequel’i Nerede İzleyebilirsiniz?

Ocean’s Eleven Prequel’in yıldız gücü, pahalı bütçesi ve sinematik mekanları göz önüne alındığında, bu film gösterisinin dünya çapında sinemalarda gösterime girmesini bekleyebiliriz. Ocean’s’ın tüm filmleri sinemalarda gösterime girmiş ve toplamda bir milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde etmişti. Barbie yıldızları Margot Robbie ve Ryan Gosling’in popüler seriye heyecan verici bir şekilde katılması, sinema bileti satışlarını büyük ölçüde artıracaktır.

Ocean’s Eleven Prequel’inin Fragman Var mı?

Ocean’s Eleven Prequel, oyuncular sendikası ve yazarlar birliği üyelerinin uzun süren grevi sırasında çekilmeye hazırlanırken, merakla beklenen bu filmin fragmanını ve hatta ilk görüntülerini görmemiz için epey bir zaman geçmesi gerekecek.

Ocean’s Eleven Prequel’de Kimler Oynuyor?

Margot Robbie ve Ryan Gosling ekranda derin ve güçlü bir duruşa sahipler; kariyerleri, Akademi Ödülleri’ne aday gösterilmelerini sağlayan oyunculuk becerilerini ve çeşitliliklerini kanıtlıyor. Robbie ilk Oscar adaylığını I, Tonya filmindeki gözden düşmüş patenci Tonya Harding rolüyle, ikinci adaylığını ise Ocean’s Eleven Prequel yönetmeni Jay Roach‘un yönettiği bir başka biyografik film Bombshell ile kazandı. Robbie, Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood filmindeki unutulmaz Sharon Tate ve Martin Scorsese’nin The Wolf of Wall Street filmindeki Düşes Naomi Lapaglia rollerinin ardından The Suicide Squad ve Birds of Prey filmlerinde DC Comic’in Harley Quinn’ini canlandırdı.

Barbie’deki saf enerjisiyle oynadığı her sahneyi çalan Gosling, komedilerden aşk hikayelerine, müzikallerden ağır dramlara kadar her türde herkesi oynayabileceğini kanıtladı. Damien Chazelle’in La La Land filmindeki başrolüyle Oscar adaylığı kazanan Gosling, Half Nelson‘daki uyuşturucu bağımlısı lise öğretmeni rolüyle de bir başka adaylık elde etti. Gosling, Blue Valentine ve The Notebook’ta kalp kırıcı, Crazy, Stupid, Love‘da bir playboy olarak karizmatik ve First Man‘de efsanevi astronot Neil Armstrong ve Drive‘da kaçış arabası şoförüne dönüşen Hollywood dublörü rolünde etkileyiciydi.

Ocean’s Eleven Prequel Ne Hakkında?

Ocean’s Eleven Prequel’in karakterleri ve konusu hakkında çok az şey biliniyor. Yönetmen Jay Roach filmin 1962 yılında Monte Carlo’da geçtiğini açıkladı. Robbie’yle birlikte Hitchcock’un To Catch A Thief ve Notorious filmlerinden esinlenen Roach, ön filmin “soygun filmi kılığına girmiş eski moda epik bir aşk hikayesi ve macera” olduğunu açıklıyor. Roach, Robbie ve Gosling’in Barbie ve Ken olarak unutulmaz dönüşlerinden sonra bunun ne kadar önemli bir ayrılık olacağının farkında ama çiftin kimyasının inkar edilemeyeceğini de biliyor.

“Başlangıçta, Barbie’den sonra (Margot Robbie ve Ryan Gosling’in) tekrar bir araya gelmesinin tuhaf olup olmayacağı konusunda bazı sorular vardı. Ama bence bazı çiftleri tekrar tekrar görmek istersiniz. Bu çok güçlü bir ikili, biliyor musunuz? Bir araya gelecekler mi, birbirlerine takım oluşturacak kadar güvenecekler mi? Bu romantik bir şey.”

Ön filmin Steven Soderbergh’in 2001 yapımı Ocean’s Eleven filmiyle nasıl bir bağ kuracağı merak konusu; filmde George Clooney, Las Vegas kumarhanelerinden milyonlar çalmak için imkansız bir plan için eski suç ortağı Rusty (Brad Pitt) ile yeniden bir araya gelen, hapisten yeni çıkmış eski bir mahkum olan Danny Ocean rolündeydi. Ocean’ın filmlerinde romantizm nadiren yer alır ama burada bir aşk hikayesi var. Clooney, eski karısı Julia Roberts’ı geri kazanmak için özellikle kumarhane sahibi Andy Garcia’yı hedef alıyor.

Ocean’s Eleven Prequel’in Yönetmen Koltuğunda Kim Oturuyor?

Filmin yönetmenliğini, Robbie’nin 2019 yapımı Bombshell‘deki en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar adayı rolünü yöneten Jay Roach üstlenecek. Roach, izleyicilerin beğenisini kazanan Austin Powers ve Meet the Parents filmlerini yönetmişti. Televizyona ilk adımını attığı, başrolünde Patricia Arquette’in oynadığı sekiz bölümlük High Desert dizisi Apple TV+’ta yayınlanıyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Robbie, LuckyChap adlı yapım şirketindeki ortağı Tom Ackerley ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Roach da Delirious Media yöneticisi Michelle Graham ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Yürütücü yapımcılar ise Gary Ross, Olivia Milch ve LuckyChap’ten Josey McNamara. Village Roadshow da yürütücü yapımcı olarak yer alıyor ve ortak finansman da sağlayabilir.

Senaryoyu Carrie Solomon yazıyor. Solomon, başrollerini Nicole Kidman, Zac Efron ve Joey King’in paylaştığı ve 17 Kasım’da vizyona girmesi planlanan Netflix romantik komedisi A Family Affair’in senaryosunu da kaleme aldı.

Şimdi İzleyebileceğiniz Ocean’s Eleven Prequel Benzeri Filmler

Ocean’s Eleven Prequel henüz prodüksiyonun ilk aşamalarındayken, Ocean’s Eleven dünyasıyla yeniden tanışmak ve Margot Robbie-Ryan Gosling prequel’ine ilham veren Hitchcock filmlerini izlemek için bolca zaman var.

Ocean’s Eleven (2001) – Steven Soderbergh’in 1960 yapımı Frank Sinatra’lı Ocean’s Eleven’ın yeniden çevrimi olan bu eğlenceli soygun filminde bolca zekâ ve ihtişam var. Hapisten yeni çıkan Danny Ocean’ın (George Clooney) aklında suç ve aşk vardır. Eski yardımcısını (Brad Pitt) ve bir grup kariyer suçlusunu, üç Las Vegas kumarhanesinin milyonlarını içeren aşılmaz bir kasayı soyma planına dahil eder. Bu çılgın soygun için gözetleme, zekice hileler, anlık zamanlama ve akrobasi gerekmektedir. Ocean’ın gizli bir amacı vardır. Kumarhanelerin sahibi, Danny’nin eski karısı Tess (Julia Roberts) ile yatan, soğukkanlı girişimci Terry Benedict’tir (Andy Garcia).

Notorious (1946) – Alfred Hitchcock’un görsel açıdan çarpıcı romantik gerilim filminde Ingrid Bergman (Alicia) babası Nazi casusu olmaktan hüküm giymiş vatansever bir Amerikalıyı, Cary Grant ise ona aşık olan Sebastian (Claude Rains) tarafından yönetilen bir Nazi casus şebekesine sızması için onu işe alan istihbarat ajanını (Devlin) canlandırıyor. Acılarını bastırmak için içki içtiği bilinen Alicia, Sebastian’a casusluk yapmayı kabul eder çünkü hayatını tehlikeye atan ve şimdi onu Nazilerin elinden kurtarması gereken Devlin’e aşıktır.

Bir Hırsızı Yakalamak (1955) – Bir hırsızı yakalamak için bir hırsız gerekir. Alfred Hitchcock’un romantik gerilim filminde, Cary Grant’ın canlandırdığı ıslah olmuş bir hırsız, Nice ve Cannes’da süper zenginler arasında yaşanan bir dizi mücevher soygunundan şüphelenilmektedir. Gerçek suçluyu yakalayarak adını temize çıkarmak zorundadır; bu kişi, kötü çocuk Grant’e ilgi duyan şımartılmış bir mirasçıyı canlandıran inanılmaz derecede güzel Grace Kelly olabilir de olmayabilir de.

 

Editör: Elif Türkoğlu – 19.08.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Apple’ın iPhone 15 Etkinliği ile İlgili Heyecan Verici Gelişmeler

    Sabahattin Ali Atatürk’ü Yerdi mi?