içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 31 Ekim-6 Kasım

31 EKİM PAZARTESİ

Ay, Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulunduramayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Sabah saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Plüton olumsuz açısıyla kadın figürleriyle çekişmeler, duygusal tansiyon, eleştiriler gelebilir. İlişkilerimizde fazla sahiplenici, kıskanç ve kuşkucu tavırlar ortaya çıkarabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Saat 18.14’te boşlukta ilerleyen Ay 18.42 itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı: İmparator 👑

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; patron sensin…

Günün mistiği; yaratıcılık, yeni girişim isteği.

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın.

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaosun artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor, durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin, yönün belirsizmiş gibi gözükebilir, bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

1 KASIM SALI

Ay, Kova burcunda seyahat ediyor. Sıra dışı ve yenilikçi düşünmeye eğilim gösterebiliriz. Bilimsel ve entelektüel çalışmalar yapmak, psikoloji, sosyoloji ve astroloji benzeri konularla ilgilenmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek için son derece uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Sabah saatlerinde Ay – Güneş zorlayıcı açısıyla kendimizi savaşa hazır bir asker gibi hissedebiliriz. Kimliğimiz ve duygularımız arasında bir mücadele bir çatışma olabilir, hedeflerimiz ve doğrularımızı ortaya koyarken bunu duygusal krizle yapabiliriz. Önemli görüşme ve anlaşmalar için pek de keyifli bir gün sayılmaz. İlişkiler açısından son derece zorlayıcı olacak gibi gözüküyor. Öğle saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Gece saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz.

Günün kartı: Büyücü 🧙

Günün mesajı; Yüksek bir enerjiye sahip olduğumuz gün olabilir. Bilinçaltının gücünü ve sahip olduğumuz tüm yeteneklerimizi bir arada kullanarak yeni bir başarı sürecinde ilerlemenin başlangıç noktasına vardığımızın altını çizer. Dış dünyamızın aslında iç dünyamızın yansıması olduğunun hatırlatıcısıdır ve bilinçaltımızı kullanarak maddi hayatta elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmadığını bize gösterir. Bilinçaltımızı kullanarak maddi dünyaya etki edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cesarete girişim yaratacak güçlü bir enerji var. Başarıyla bitireceğiniz bir girişiminiz olabilir. Bunu biraz daha eril (erkek/erkeksi) olan tarafınızla yapabilirsiniz. Heyecan, ilham, yaratıcılık ve başarılı olacak bir başlangıçla ilerleme kat edebilirsin.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Para, başarı getirecek sağlam bir iş fırsatını başlatabilirsiniz. Bu konudan dolayı hesap ve para işlerine yönelebilirsiniz. Çok çalışmanızın mükafatını size sunulan statü ve gelirle kutlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Endişe, sıkıntı ve üzüntü yaratacak güçlü bir enerji var. Sonu zaferle bitecek bu savaşın, mücadelenin başlangıcında zorluklarla karşılaşabilirsin. Merhamet ve kudret uçları keskin olan adalet kılıcını kullanarak zafer ve başarıyı hak edebilirsin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Mutluluk getirecek güvenilir kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Kendini ve çevrendeki insanları mutlu edecek jestler yapabilirsin. Bugün anaçlığın, anne olman ile ilgili kendini çok duygusal hissedeceksin. Annenizle ilgili konularla vakit harcayabilirsiniz.

2 KASIM ÇARŞAMBA

Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Bilmeye öğrenmeye çalışacağız, bilgi ile kendimizi savunup korumaya duygusal konfor yaratmayla ilgileneceğiz. Ayrıca bilgiyi kullanmak kendimize ve çevremize zarar verme şeklinde de olabilir, yani bilgi faydalı kullanmamız gerekirken bir paranoya, kuşku, kaos yaratabiliriz. Kendimizi son derece özgür hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha telaşlı ve cesur hissedebiliriz. Bu olumlu açının kesinleştiği saat 14.07 sonrasında başka temel açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor. Ay’ın boşluk sürecini tamamlayıp Balık burcuna geçişi saat 21.46’da olacak. Perşembe günü boyunca Ay Balık burcunda seyrediyor. Ay – Merkür üçgeninin etkili olduğu sabah saatlerini önemli konuşma ve görüşmeler, yazışmalar, duyuru ve tanıtımlar için kullanabiliriz. Ay – Güneş üçgeninin etkili olduğu akşam saatlerinde önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebilir, talepte ve başvurularda bulunabiliriz. Ay – Venüs üçgeninin etkili olduğu gece saatleri özel ve sosyal ilişkiler açısından verimli gözüküyor.

Günün kartı: Azize ⚜️
Güne mesajı; içinden gelen sesi dinle…
Günün tavsiyesi; atacağın adımla ilgili mutlaka annenden -anne gibi gördüğün kişiden- eşinden fikir alıp danışmalısın.
* Beklenen desteğin varması
* Bir kadından gelecek tavsiye ya da yardım
* Sürecin yavaşlaması fakat sağlamlaştırılması
Her zaman olmasa da genellikle bir kadını işaret eder. Bu kadın zeki, anlayışlı ve ilim sahibidir. Çok konuşup boş konuşmak, az ama yerinde konuşur. Eğer bir tavsiyesi varsa mutlaka dinlenmelidir. Hisleri kuvvetli, spiritüel tarafı son derece güçlü olan kişidir. Konunuz her neyse girişkenlik yerine beklemeyi tavsiye eder, fakat bununla beraber gelişime büyük destek vericidir. Kişiye “bekle henüz zamanı değil der”. Aynı zamanda dengelenme ve güçlenme sürecine girişin de simgesidir. Yeni bir oluşum için en büyük yardımcı ve destekçiniz bu kişidir. Bu kişi sizinle çok zıt, ama uyumlu kişidir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kazanç sağlayacak bir ortaklık olabilir. Güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız korku ve üzüntülerden kaynaklı ilişkilerde güven arayışınız olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; İki olay veya iki kişiyi idare etmeniz söz konusu olabilir. Sonucunu kestiremediğiniz konularla alakalı uyanık olmanız gerekiyor. Gündeminizdeki durumla ilgili engellerin ortadan kalkma durumu söz konusu olabilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Duygu ve düşüncelerinizde gelgitler yaşayabilirsiniz. Biraz daha çelişkiler içerisinde olacağınız bir gün gibi gözüküyor. Hem iş hem de duygusal konularla alakalı sorgulamalar yapılabilir. Acaba da kaldığınız konularla ilgili karar vermeyi ertelemeniz daha faydalı olacaktır.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişki ya da iletişimde eşitlik ve saygı ön planda tutulacak. Fikir alışverişi yaparak her iki tarafın da istekli katılımı ve sürece olumlu etkisidir. Güzel bir anlaşma yapabilirsiniz.

3 KASIM PERŞEMBE

Ay, Balık burcunda seyahat ediyor. Çevremizdeki insanların genel ruh hallerinin kolayca etkisinde kalabilir, psişik bir sünger kıvamına gelebiliriz. Dolayısıyla karamsar kişilerle vakit geçirmek kötü hissettirir, huzursuz eder. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. Akşam saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Harekete geçmek ile herşeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Gece saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz.

Günün kartı: İmparatoriçe 👸

Anahtar Kelime; ben yaparım

Genel Etki; maddi zenginlik, güvence verecek maddi gelişmelerin olması…

Mistik Etki; aşktaki tensel zevkimiz, anneliğimiz, berekete olan algımız…

Günün Enerjisi; bolluk ve bereketin yoğun bir şekilde hissedildiği ve yaşamla harmoni içinde olduğumuz bir güne selam olsun.

Kehanet; şansınızın son derece açık olduğu bir gün olacak, bugün biraz daha kendinize bakıp güzelleşmek isteyebilirsiniz, sonucu güzel olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz, bir süredir işinizle ilgili süreç olumlu yönde ilerleyip büyüme ve gelişmenize vesile olabilir. Yakın çevrenizden birinin hamile olduğunu veya doğum yaptığını duyabilirsiniz. Anneniz ya da ailenizdeki yaşlı bir bayanla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Bir kadından güzel haber alabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz ya da tecrübesine önem verdiğiniz kadın figürlerinden fayda sağlamaya çalışıp yararlanacağınız bir gün olacak. Kendi mutluluğumuz ve hayattan aldığınız zevki kendinizin yaratmaya çalıştığı bir algı içerisinde olacaksınız. Günü biraz daha kendi kontrolünüz altında ilerletmek isteyeceksiniz. Biraz daha doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

4 KASIM CUMA

Ay, Balık burcunda seyahat ediyor. Karşımızdaki insanı çok iyi anlayıp, kendimizi anlatmaya çalışabiliriz. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Küskün olduklarımızla barışabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğle saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Evimizde ada çayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Gece saatlerinde Ay – Plüton olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Aynı zamanda Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı: İmparator 👑

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; patron sensin..

Günün mistiği; yaratıcılık, yeni girişim isteği.

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması.

Günün tavsiyesi; rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın.

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaosun artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

5 KASIM CUMARTESİ

Ay, Koç burcunda seyahat ediyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz. Gün genelinde Güneş – Güney Ay düğümü açısıyla yönetme stili veya kişiliğini ortaya tarzı yüzünden başkalarını ayıplamaktan, gereksiz eleştiri ve kırıcılıktan, gıybet ve dedikodudan, kıskançlık ve haset gibi aşağı duygulardan uzak durmamızda fayda var.

Günün kartı: Aziz ⚜️

Günün astronotu; Jüpiter & Güneş birleşimi ile sosyal inanç ve görüşler, manevi otorite.

Günün mistiği; Ruhani bilge bir üstattan yüksek manevi bir öğreti alma.

Günün negatifi; Olayları çok fazla ahlaki yönlerden değerlendirme ön yargıların ortaya çıkar ve dogmatizm oluşur.

Günün geneli; Manevi otorite, bilgilerin manevi otoritelerden gelmesi.

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün sözleri; değişime direnme, dünyevi düzen…

Günün tavsiyesi; kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün mesajı; dünyada sevmeyi öğrenmeden, öte alemde kanat çırpmayı öğrenme şansı yoktur ki esas yolculuk, kanat çırpmaya başladığımızda başlayacaktır.

Günün enerjisi; eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

6 KASIM PAZAR

Ay, Koç burcunda seyahat ediyor. Savaşçı ve mücadeleci bir yapıda olabiliriz. Enerjik ve değişken bir ruh haline sahip olabiliriz. Duygularımızı ifade ederken sert ve saldırgan bir yapı göstererek olaylar karşısında düşünmeden tepkiler verebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Gün genelinde Venüs – Uranüs olumsuz açısıyla bu dönem çapkınlık oranı çok artabilir. Cinsel anlamda her zamankinden daha çabuk bir şekilde uyarılabiliriz. Ortaklıklar kurmak için pekte olumlu değildir. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir, ilişkiler uzun soluklu ve ömürlü olmayabilir. Sürpriz, hesapta olmayan ödemeler çıkabilir. Tarz olarak sınırlarınızı ve kurallarınızı aşabilir, sıradışı, farklı modeller ve tarzlar deneyebilirsiniz. Bu makyajınızda olabilir, kıyafetlerinizde olabilir, saçınızda olabilir. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha telaşlı, cesaretli hissedebiliriz.

Günün kartı Aşıklar ❤️

Uyumun Zaferi…
İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek farketmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen… Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir.” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hesap Kapanmaları, Uygulama Hataları Ve Fazlası: Instagram’a Ne Oldu?

    Her Burcun Aşık Olma Şekli Farklıdır | Bakalım Sen Nasıl Aşık Oluyorsun