içinde

HavalıHavalı

Her Burcun Aşık Olma Şekli Farklıdır | Bakalım Sen Nasıl Aşık Oluyorsun

Özellikle dikkate alınması gereken çok fazla faktör olduğunda, ilişkileri düzeltmek zor olabilir.Peki burçlar nasıl aşık olur?

:: Koç Burcu

Koç, risk alan kişidir. Bir şeye karar verdiğinizde kararlısınızdır ve ne olursa olsun sizi hedefinize ulaşmaktan alıkoyacak hiçbir şey yoktur. Koç doğuştan liderdir ve aşkta bile sorumlu olan onlardır. Dürtüsel ve biraz sert olsanız da romantik bir yanınız da var, bu yüzden iyi ve heyecanlı bir sevgili oluyorsunuz.

:: Boğa Burcu

Boğa gerçekten saf bir tutku içindedir. Ateşli bir aşıksınız ve bazen tutkunuzun yoğunluğu partnerlerinizi korkutuyor ya da sizinle aynı seviyeye gelmelerini zorlaştırıyor.

Boğa anında aşık olur, ancak sadece fiziksel veya psikolojik olsun, en güçlü bağlantıyı hissettiği insanlara.

:: İkizler Burcu

Eşinizle hayatınızın her yönünü paylaşmak üzeresiniz.
İkizler, izolasyon ve yalnızlığa meraklı olmakla ünlü değildir. İdeal partnerinizi bulduktan sonra, biraz daha yapışkan hale gelirsiniz ve her dakikayı diğer önemli kişinin yanında geçirmek istersiniz. Hızlı ve sert aşık oluyorsunuz, ancak aynı zamanda eşinize bağımlı ve bağlı kalıyorsunuz.Sizin için bağlanmak ne kadar zor hepimiz biliriz.

:: Yengeç Burcu

Yengeç, ömür boyu sadık bir sevgili olmasıyla ünlüdür. Hayat seni nereye götürürse götürsün, bu yıldızın altında doğduysan şarkı söyle, bir kez aşık olursan, sonsuza kadar. Yengeçler kaçamaklar ve anlamsız ilişkiler için uygun değildir. Sonsuzluğu birlikte geçirmek isteyen ciddi ortaklar ararlar.

Yengeçler sıcak ve besleyicidir ve sevgi ve takdir göstermenin yengeç için özel bir yolu vardır. Eğer bir Yengeç iseniz, mutluluğun küçük şeylerde ve ayrıntılarda yattığını bilirsiniz.

:: Aslan Burcu

Sen sevgiyi yörüngesine çeken türden birisin, muhtemelen herhangi bir zamanda sana aşık olan birkaç harika insan var.

Aslında, bir Aslan burcunun istediği her şey, anlayışla dolu sadık bir insan bulmaktır. Hayata olan tutkularını paylaşabilecekleri ve maceralara atılabilecekleri biri. Yani, bu kişiyi bulduğunuzda yavaş ama emin adımlarla aşka düşersiniz.

Kendine bile aşık olduğunu kabul etmek senin için zor, ama bunu yaptığın anda, sanki baştan beri olması gerektiği gibi mükemmel hissettiriyor.

:: Başak Burcu

Bazen havalıyı oynamakla biraz fazla ilgili olabilirsiniz. Bu, potansiyel sevgililer için sizi anlamalarını biraz zorlaştırır, bu nedenle aşık olmak başlangıçta herkes için biraz kafa karıştırıcı olur. Çünkü karşı taraf onlara karşı ne hissettiğinizi çözemez.

Başakların doğal olarak çok gelişmiş bir sezgileri vardır, bu nedenle bir kişinin onlar için geliştirdiği duyguları alır almaz harekete geçerler ve çok hevesli olurlar.

İlginçtir ki, aksi halde havalı Başak, çok sezgiseldir ve bir inanç sıçraması yapmaktan korkmaz!

:: Terazi Burcu

Samimi bir aşk için çok yeteneklisin, ama aynı zamanda sağlam, denenmiş ve gerçek bir temele de inanıyorsun.

Teraziler mantık tarafından yönetilir! Her şeyi fazla düşünmeye meyillidirler ve aşk da bir istisna değildir. Terazi iseniz, istikrar ve güvenliğin sizin için ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Ateşli ve tutkulu olabilirsiniz, ancak sağlıklı ve uzun süreli bir ilişki için yavaş çalışmayı tercih ediyorsunuz. Aşkın mutlaka kazanılması gerektiğine inanıyorsunuz.

:: Akrep Burcu

Akrepler, zodyakın derin ruhlarıdır. Bazen yoğun ve üstesinden gelinemeyecek kadar yoğun olabilirler, ancak bunun nedeni, ilk katmanın ötesini hissetmeleri ve görmeleridir.

Her gün canlılığa ve maceraya ihtiyacın var ve seni yeni birine aşık olmaktan daha canlı hissettiren hiçbir şey yok!

Ne yazık ki bu aynı zamanda alevi sıcak tutmanın bir yolunu bulmanız gerektiği anlamına gelir, bu yapılabilir ancak çok fazla çaba ve bağlılık gerektirir.

:: Yay Burcu

Genelde çok çekingen bir Yay olarak, aşık olmak dünyanızı alt üst etmek gibidir. Aşka düşmeye başladığınızda, tüm kurallarınız ve engellemeleriniz pencereden dışarı çıkar.

Aşkınızı sevinçle ve çılgınca bir kaçışla beraber hissediyorsunuz ve bazen delice dürtüsel kararlar veriyorsunuz, ancak genellikle hayatınıza biraz kaos getirseler bile, genellikle iyi kararlar veriyorlar.

Bütün hayatı boyunca açmasını bekleyen bir çiçek gibi aşık olursun. Hassas ve güzel.

:: Oğlak Burcu

Oğlaklar sabit olanlardır. En sevdikleri ilişki türü ciddi ve istikrarlıdır. Oğlaklar pek maceracı insanlar değildir, bu yüzden sadece kısa bir kaçamak arıyorsanız, denemeseniz bile iyi olur. Ancak kendinizi bir Oğlak burcuna adamaya hazırsanız, o şimdiye kadar sahip olduğunuz en sadık ve tutkulu sevgili olacaktır.

:: Kova Burcu

Partneriniz dünyadaki en büyük kalbe sahip mi? Bahse girerim o bir Kova! Bunlar özel insanlar. Onların gücü dikkattir. Kova, bir insana verebileceğiniz en pahalı hediyenin bizim zamanımız ve dikkatimiz olduğunu bilir. Onlar özverili aşıklardır ve sizi son atomlarına kadar seveceklerdir. Bu yatak odasındaki yangını bile yakar!

:: Balık Burcu

Balık sevgilidir. Sevimlidirler, ancak aynı zamanda güçlü ve esnektirler. Bununla birlikte, bazen Balıklar çok duygusal ve hassas olma eğilimindedir ve bu da sevgilileri üzerinde çok fazla baskı oluşturur. En küçük kavga bile haftayı olmasa da günlerini mahveder. Kayalık gibi sert olduğunuz zamanlarda kendinizi gözden kaybetmemeye dikkat edin.

Editör: Sümeyye Özmen – 01.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 31 Ekim-6 Kasım

    Seven Cidden Kıskanır Mı?: Othello Sendromu (Patolojik Kıskançlık) Nedir?