içinde

Hocus Pocus 2’den Haberler Var

Disney’in Hocus Pocus 2 yıldızı Doug Jones, ikonik karakteri Billy Butcherson’ın yaklaşık 30 yıl sonra nasıl inanılmaz derecede benzer göründüğünü ortaya koyuyor.

Hocus Pocus 2  yıldızı Doug Jones, ikonik karakteri Billy Butcherson’ın orijinal filmin çekilmesinden yaklaşık 30 yıl sonra nasıl tamamen aynı göründüğünü ortaya koyuyor. 1993 yılında piyasaya sürülen  Hocus Pocus  , sonsuza kadar genç kalmayı hedefleyen Bette Midler, Kathy Najimy ve Sarah Jessica Parker tarafından oynanan Sanderson kardeşler adlı tuhaf bir cadı üçlüsüne odaklandı. Jones’un ölümsüz antagonisti Billy Butcherson olarak gösterdiği performans, orijinal aile filminde göze çarpıyordu ve ürkütücü ama sevimli tavrıyla izleyicileri büyüledi.

Disney, 2020’de resmi olarak Hocus Pocus 2’ye yeşil ışık yaktı  ve izleyicileri hangi orijinal oyuncuların geri döneceğini merak etmeye çağırıyor. Neyse ki, sıkı izleyiciler için, ilk filmdeki düşmanların hepsi imza attı ve Jones, merakla beklenen devam filmi için zombi benzeri alter egosunu yeniden canlandırdı. Anne Fletcher’ın yönettiği yapım, Rhode Island’da çekime başladığında, kartal gözle bakanlar, efsanevi kostümleri içindeki oyuncu kadrosunu kısa bir an için yakaladılar. Jones’un Billy Butcherson olarak çekimlerine ilk bakış,  sanki hiç zaman geçmemiş gibi görünüyordu.

Jones, neredeyse otuz yıl sonra Michael Rosenbaum ile Inside of You’da bir görünüm sırasında Billy Butcherson ile tamamen aynı görünebildiğini açıkladı  . Hocus Pocus 2’de Billy’yi hayata döndürmeye birden fazla yönün nasıl katkıda bulunduğunu ayrıntılarıyla anlattı. Aktörün aşağıda neler söylediğine bakın:

Dördümüzün de geri dönmesi ve neredeyse 30 yıl önce yaptığımızla neredeyse aynı görünmek. Protez taktığım için 29 yılda saniyeler geçmiş gibiydi. 29 yıl öncekiyle tamamen aynı kilodayım, aynı yapıdayım. Yani tuhaf bir şekilde aynı görünüyordu. İlk filmdeki perukun aynısıydı. Peruk, birinin yaratık dükkanında sergileniyordu ve onu çıkardılar ve tekrar bana taktılar ve tamamen aynı görünüyordu. Her şey aynı.

Billy Butcherson’ın devam filmindeki görünüşünün büyük ölçüde protezlere dayanması mantıklı, çünkü aynısı muhtemelen orijinal için de geçerli. Tabii ki, ilk film çekiminden bu yana vücut şeklinin pek değişmemesi ve prodüksiyonun bu karakter için aynı peruğu temin edebilmesi de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar yayınlanan Hocus Pocus 2 görüntülerine dayanarak, hem  Billy Butcherson hem de diğer karakterlerin ilk filmdeki görünümleriyle çarpıcı bir benzerlik taşıyacakları açık.

Jones’un Hocus Pocus 2 hakkında bu kadar olumlu konuştuğunu duymak  , orijinal filmi sevenler için iyiye işaret. Pan’s Labrynth ve  The Shape of Water gibi filmlerde garip yaratıkları oynayarak başarılı bir kariyere sahip olan aktör,  herhangi bir yaşlanmayı protez altında gizleyebildiği için geri dönen oyunculara göre bir avantaja sahipti. Bu işe yarıyor, çünkü zombi ilmini takip ederek Billy, geçen zamana rağmen daha yaşlı görünmemeli. Sanderson Sisters’ın  Hocus Pocus 2’de  ilk kez çılgına döndüklerine kıyasla nasıl bir performans sergilediğini görmek ilginç olacak . İzleyiciler, ürkütücü filmin bu sonbaharda Disney+’a ne zaman çıkacağını öğrenecek.

Editör: Yusuf Alper EVCİL – 29.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Emrecan Doğan tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Kitaplardan Uyarlanan Korku Filmleri

    Japon Şehri Şiddetli Maymunların Saldırısına Uğradı: Çok akıllılar