içinde

HavalıHavalı

Disney Animasyon Filmlerinden En Güzel Şarkılar

Her yaşa uygun vazgeçilmezlerden olan Disney Animasyonları, kalbimizi kazanan eşsiz karakterler ve konulara ek olarak içimizi kıpır kıpır eden şarkılarla da hayatımızda güzel bir yere sahip. Sizlerle çok sevdiğim animasyonlardan en sevdiğim şarkıları paylaşmak istiyorum. İyi dinlemeler dilerim. 😊

Editör: Ayşe Tunç – 22.07.2022

#3 Küçük Deniz Kızı

Part of Your World (from "The Little Mermaid") - From "The Little Mermaid" Soundtrack

Listen to Part of Your World (from "The Little Mermaid") - From "The Little Mermaid" Soundtrack on Spotify. Jodi Benson, Disney · Song · 2013.

Gelelim Disney prenseslerimiz ve onların tutkulu aşk hikayelerine... Küçük deniz kızımız, fırtınalı bir gecede batan gemiden kurtardığı prense aşık olur, bu öyle bir aşktır ki kendinden ve sahip olduklarından vazgeçmek i.in tereddüt bile etmez (bu gerekli miydi diye çok sorgulamışımdır...). Herkesin söylediklerine inat, sevdiğinin dünyasının bir parçası olmak için neler yapar bu şarkıyla bize anlatıyor.

#5 Cİnderella

A Dream Is a Wish Your Heart Makes - From "Cinderella"/Soundtrack Version

Listen to A Dream Is a Wish Your Heart Makes - From "Cinderella"/Soundtrack Version on Spotify. Ilene Woods, Cinderella's Mice Chorus · Song · 2004.

Disney klasiklerinden biri olan Cinderella neredeyse herkes tarafından bilinen bir masaldır hatta öyle ki yüzlerce uyarlamasını görebilirsiniz. Bu şarkıyı anlamını bilmeden dahi büyülenmiş gibi dinlerdim, şimdi anlıyorum ki haklı bir büyülenmeymiş 🙂 

#7 Prenses ve Kurbağa

Almost There - From "The Princess and the Frog" / Soundtrack Version

Listen to Almost There - From "The Princess and the Frog" / Soundtrack Version on Spotify. Anika Noni Rose · Song · 2009.

Kurbağa prens masalından uyarlama olan bir film.Güçlü kadın karakterlerden biri olan Tiana, babasının tariflerini ve daha nice leziz yemeklerle müşterileri buluşturmak için hep hayal kurduğu restoran sahipliğine giden yolda attığı büyük adımla söylemeye başladığı şarkı.

#8 Karmakarışık

I See the Light - From "Tangled" / Soundtrack Version

Listen to I See the Light - From "Tangled" / Soundtrack Version on Spotify. Mandy Moore, Zachary Levi · Song · 2010.

Sihirli saçları yüzünden bir cadı tarafından ömrü boyunca hapsedilen prensesimizin öyküsü... Aranan bir haydutla aşık olan Rapunzel, kayıp prensesin doğum günü şerefine gök yüzüne bırakılan dilek fenerlerini yakından görme hayalini ilk ve son aşkı olan haydutla gerçekleştirirken çalan şarkıyı eklememek olmazdı değil mi ? 🙂

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 22 Temmuz

    Dilekçe Yazarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Hukukta Kullandığımız Dilin Önemi Nedir?