içinde

Haftalık Astroloji Yorumları | 26-31 Temmuz

26 TEMMUZ SALI

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Biraz daha evde vakit geçirmek isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Gün genelinde Ay’ın Venüs – Jüpiter olumsuz açısıyla sevgi çok yetmeyebilir, daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak, ilgiyi üzerinde isteyebilirsiniz. Şekerli gıdaları canınız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir. Aşk konusunda, duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergilenebilir, her türlü konu abartılabilir. Aynı zamanda Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

27 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Biraz daha evimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Akşam saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz.

28 TEMMUZ PERŞEMBE

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Çünkü başkalarından ilgi görmeyi arzu edeceğiz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Gün genelinde Merkür – Uranüs olumsuz açısıyla başkaldırmaya, asilik yapmaya ve bunu daha çok kelimelerle ifade etmeye meyilli olabilirsiniz. Elektrik çarpmalarına dikkat, elektrikli aletler birden bozulabilir, sigortalar atabilir. Oldukça açık sözlü olunabilir, fakat açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırmamak gerekiyor. Sağlık olarak egzama, deri, hastalıkları, yüksek tansiyona dikkat etmelisiniz.

29 TEMMUZ CUMA

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Birine sürpriz yapmayı, onu memnun edecek ince düşünülmüş bir hediye almayı düşünebilirsiniz. Kırmızı ve turuncu tonlarında kıyafetleri tercih edebilir, kuaförde zaman geçirerek bakımlar yaptırabilirsiniz. Genelde hobilerimize zaman ayırıp, sevdiğimiz şarkılarla birlikte dans edebiliriz. benimseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Gün genelinde Ay’ın Merkür – Mars – Uranüs – Satürn olumsuz açısıyla depremlerle ilgili haberler alabiliriz. Ekonomide ani durumlar söz konusu olabilir. Yatırım konularıyla ilgili son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

30 TEMMUZ CUMARTESİ

Ay Aslan burcunda boşlukta seyahat ediyor. Ay boşluktayken; dünyevi anlamda yapılan işler boşa gidebilir. Motive olmakta zorlanabilir, biran kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Yeni bir işe başlamak, anlaşma yapmak, kontak kurmak için pekte iyi zamanlar değildir. Yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece elverişlidir. Atılımlar karşılıksız kalabilir. Peki ya ne yapılabilir kısmına gelecek olursak; duygularınızı içinizi dinleyin, kendinize kısa bir mola verin. Meditasyon yapıp, müzik dinleyin. Yaslanın arkanıza kahvenizi yudumlayın. Sonra yenilenen enerjinizle aradaki farkı kapatacağınızı bilin. Saat 21.10 itibariyle Ay Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde Ay’ın Merkür – Satürn olumsuz açısıyla bardağın boş tarafından bakmaya daha eğilimli oluruz, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz, aksine pekte sohbetkar olmayan kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabiliriz. Zihin endişeli ve karamsar olabilir, kaygı düzeyiniz yükselebilir.

31 TEMMUZ PAZAR

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Gün genelinde Merkür – Satürn olumsuz açısıyla bardağın boş tarafından bakmaya daha eğilimli oluruz, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz, aksine pekte sohbetkar olmayan kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabiliriz. Zihin endişeli ve karamsar olabilir, kaygı düzeyiniz yükselebilir. Aynı zamanda Venüs – Şiron olumsuz açısıyla sevgi görememe, sevilmediğini hissetme, reddedilme ve terk edilme korkusu ön planda olabilir.

Editör: Fatih Düz – 26.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Ölüme Yakın Deneyimlerin Korkunç Ortak Özellikleri

    Kadınlar Neden Erkeklerden Daha Uzun Yaşar?