içinde

Güne Astrolojik Bakış | 21.06.2022

21 HAZİRAN SALI

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz. 12.13 itibariyle Güneş Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Aile, iş, arkadaş, ilişki her türlü yaşam alanımızda güvende olma ve güven duyma ihtiyacımız artacak. İçsel dürtülerimiz belirgin, yoğun olup oldukça empatik bir hal alacağız. Duygularımızı sözlerle en derine inmeye önem vererek anaç yanımızı göstererek ifade edeceğiz. Hayatımızda daha sağlam temellere önem verip, yuva kurma isteğimizin arttığı bir dönem olabilir.

Geçmişi bol bol yad edip, anılar modunda kaybolabiliriz. Bu dönem de hamaratlıklarımız da artıp, sevgimizi besleyerek de ifade etmeye çalışabiliriz. Gün genelinde Venüs – Plüton olumlu açısıyla eğer bekarsanız hayatınızı değiştirecek, dönüşüme uğratacak biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Sağlık olarak boğaz, böbrekler, üreme organları ve cilt hassaslaşabilir. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Aynı zamanda Ay – Merkür olumlu açısıyla sağduyulu olabiliriz. Duygularımızı rasyonel bir şekilde ifade edebilir,mantıkla duyguları eşit idare edebiliriz. Uzlaşmacı ve iyi bir konuşmacı olabiliriz. Çok iyi bir dinleyici konumunda olacağız.

Editör: Fatih Düz – 21.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Rusya Doğumlu Tenisçi Natela Dzalamidze, Wimbledon Yasağını Önlemek İçin Milliyetini Değiştirdi

    Tarot | Günün Kartı Dünya