içinde

HavalıHavalı

İşte Marvel’ın Yeni Multiverse Saga Dizileri

Vizyona giren “Thor-Love of Thunder” filmiyle Phase 4 evresini tamamlayan Marvel, yeni projelerini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Bildiğimiz gibi Marvel 2008 yılında ilk olarak “Iron Man 1” ile çıktığı ve “İnfinity Saga” olarak adlandırdığı 11 yıllık serüveni “Endgame” ve sonrasında gelen “Far From Home” ile sonlandırmıştı. Uzun bir süredir Comic-Con paneline katılmayan Marvel, bu sene etkinliğe katılarak, takipçilerini heyecanlandıracak bir sürü yeni proje duyurdu. Artık “Dizier” ile beraber hikaye örgüsünü zenginleştiren Marvel, yeni dönemde de birçok diziyi bizlere sunacak. Hadi Marvel’ın “Multiverse Saga” adını verdiği bu dönemde bizleri bekleyen dizilere bir göz atalım.

1. I am Groot

“Guardions of the Galaxy” filmiyle tanıdığımız bu sevimli arkadaşımızın, ağustos başında bir dizisi çıkıyor. Groot’un kahramanlık yapmadığında neler yaptığını anlatacak bu tatlı dizi, sadece küçüklerin değil, eminim Marvel takip eden her yaştan insanın ilgisini çekecektir.

2. Spider-Man Freshman Year

Bildiğimiz gibi örümcek adamımızın Mcu’da geçen hikayesinde örümcek adam olma hikayesi, bize pek anlatılmamıştı. Aynı hikayenin tekrar tekrar anlatılmamasını iyi gören bazı fanlar varken, örümcek adam olma gelişimini izlemek isteyenler de vardı. Animasyon olacak bu dizimizde, karakterimizin yaşadığı zorluklar ve örümcek adam olma hikayesi bizleri bekliyor olacak. Ayrıca “Daredevil” karakterinin seslendirmesini yapan Charlie Cox, bu dizide de Daredevil’a ses verecek.

3. LOKI (2. sezon)

Herkesin sevdiği anti-kahramanımız Loki’nin çoklu evrenleri birbirine kattığı dizinin, 2. sezonu en çok beklenen dizi olabilir. Multiverse Saga’nın en önemli olaylarının burada geçeceği kesin.

4. What IF (2. Sezon)

Animasyon olmasına rağmen anlattığı hikayelerin oldukça yaratıcı olması sebebiyle, geçen yıl herkesin beğendiği “What If animasyon” serisi, 2. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

5. X-Men 97

X -men ekibinden Rogue, Beast, Gambit, Jean Grey, Wolverine, Storm, Magneto, Jubilee ve Cyclops karakterlerini göreceğimiz bu dizi, X-Men severler için çok güzel bir sürpriz olacak.

6. Secret Invasion (Gizli İstila)

Bu seride “Skrull” ırkının dünyada yaptıkları gizli planlar anlatılacak. Dizide Nick Fury olarak bildiğimiz Samuel Jackson, hikayenin merkezinde yer alacak.

7. Agatha Coven of Chaos

Bu dizide, “Wandavision” dizisinden tanıdığımız Agatha’nın, cadı olma hikayesi anlatılacak.

8. Daredevil Born Again

Önceden Netflix bünyesinde yayınlanan Daredevil, bu kez Disney Plus desteğiyle çok daha güzel bir şekilde karşımıza çıkacak. Charlie Cox’un canlandırdığı Daredevil’in, King-Pin ile çatışması konu olacak.

Editör: İlkem Baydarlı – 25.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

Zafer Artukoğlu tarafından yazıldı

Makale YazarıTestçiÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Google, Kendilerine Ait Yapay Zekanın Ruhunun Olduğunu İddia Eden Mühendisini Kovdu

    Pablo Picasso’nun Hayatını Mahvettiği 7 Kadın