içinde

Netflix Program Önerisi | Nailed İt! Almanya

Pasta yapmayı seviyor musunuz? Ya da pasta yapanları izlemeyi? Eğer bu alanda kendinize güveniyor ve daha da geliştirmek istiyorsanız ya da sadece hobiniz pasta yapmaksa bu yarışma programı tam size göre! Ama işin içine biraz da çılgınlık ekleyebilirsiniz!

İzlerken eğlenebileceğiniz, eğlenirken öğrenebileceğiniz bu programdan zevk almamak bence imkansız!

Ayrıca programın şöyle bir artısı var. Almanca’nızı geliştirebilirsiniz. Sonuçta Almanya’da çekilen bir yarışma ve bir de bu dile sempatiniz varsa izlemeyi kesinlikle ertelemeyeceksiniz!

Bu komik yarışma programında amatör aşçılar, 5000 avroluk ödülü kazanmak için görkemli tatlıları yeniden yaratmayı deniyor ve kaçınılmaz şekilde başarısız oluyor.

Jüri, model Angelina Kirsch ile ödüllü pasta şefi ve pişirme uzmanı Bernd Siefert’ten oluşuyor.

Siz de amatör bir aşçıysanız hazırlayın kalemi, kağıdı çılgınlık yapmaya başlıyoruz!

İlk bölümünü izlediğimde görev olarak jürilerin görüntüsünden üç tane pasta yapılmıştı. Bu küçük postalardan birer tane seçen üç yarışmacı aynı pastayı elde etmeye çalışıyorlar!

Görevleri zor ama işin özü eğlenmek!

Kısacası mutfakta yaşanan fiyaskoların birer şölene dönüştürüldüğü ilginç bir yarışma programı!

Zaten sıkıcı ve monoton bir hayatımız varken neden hayatımıza böyle ufak güzellikler eklemiyoruz ki?

Buna alternatif bir sürü program var elbette fakat ben keyif aldığımı sizinle paylaşmak istedim.

Özellikle hafta sonları izleyecek bir şeyler arıyorsanız bu programı izlemeyi unutmayın!

Benim Almanca’m iyidir ama daha da üstüne katmak istediğim için araştırmalar yaparken bu program çıkmıştı karşıma. Alt yazılı veya dublaj olarak izleyebilirsiniz. Bölümleri çok uzun olmadığından insanı sıkmıyor, tadında bırakıyor diyelim. Zaten benim istediğimde buydu. İzlerken keyif alabileceğim, dilimi geliştirebileceğim bir program bulmak benim için zordu. Çünkü temelim zaten var. Önemli olan günlük yaşantı da daha önce deneyimlemediğim alanlar da bilgi sahibi olmak. Gerçekten program buna aracı oldu. En önemlisi de aksanımı geliştirmemi sağladı ve buna devam ediyor!

Hem kış kapı da bol bol battaniye altına girip dizi film ve program izlemelik günler çok yakın! Alın elinize sıcak çikolatanızı veya salepinizi bu eğlenceli programın tadını çıkarın!

Ha derseniz ki ben Almanca programlar izlemiyorum o zaman Nailed It! programlarının serisine göz atarak size uygun olanları seçebilirsiniz!

Amacım burada tabi ki sadece pasta yarışması programını tanıtmak değil. Sadece aramızda dil öğrenme aşamasında olanlar için de iyi bir alternatif olacağını düşündüm. Çünkü ben yola böyle çıktım. Aradım, araştırdım. Bir sürü program, dizi ve film keşfettim. Tabii okuduğum için hepsini aynı anda götürmekte zorlanıyorum ama dil öğrenmek veya geliştirmek kendime yaptığım en büyük yatırım olabilir. İleride iş alanlarında bana yeni kapılar açabilir. Sadece İngilizce’yle olmadığının farkına vararak bence sizde şimdiden yeni diller öğrenmeye başlayın! Almanca olabilir, Rusça olabilir, İtalyanca olabilir…
Bir sürü dil var sonuçta. Gerisi size kalmış!

Bu program da kendinizi yeniden bulacaksınız. Yeni alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Sizin böyle tavsiye edebileceğiniz programlar var mı? Bence hafif çılgın ve eğlenceliyseniz kesin vardır!

Mutfakta olmak hepimize keyif veriyor çünkü. Tamam hepimiz olmasa da çoğumuz mutfakta zaman geçirmeyi seviyoruz. Yeni tarifler deniyoruz. Bazen bildiğimiz yemekleri bazen de bilgimizin olmadığı fakat araştırdığımız tarifleri deniyoruz. Her şey deneme yanılma yoluyla oluyor zaten! Bu alanda özgürsünüz ve özgürlüğünüzün sınırı yok! Yeni şeyler denemenin de sınırı yok! Ama bu tarz programlar arıyorsanız dediğim gibi dilinizi geliştirebileceğiniz programlar olmasını unutmayın!

https://youtu.be/LxCCv3OHdLg

Editör: Zehra Garipli – 28.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Dilaraaaa tarafından yazıldı

Moda Tasarım öğrencisi

YorumcuTestçiMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Seçimlerine Göre Hangi Yabancı Dili Öğrenmeye Yatkınsın?

    Bilim Kurgu Film Önerisi | İnterstellar