içinde

Harry Potter Hayranları İçin Mükemmel Bir Site Önerisi

Wizarding World

Eskiden Pottermore olarak bilinen Wizarding World, Warner Brothers tarafından Wizarding World serisinin bir parçası olarak yapılan resmi bir Harry Potter web sitesidir. Büyücü Dünyası bazı yönlerden Pottermore’a benzer – örneğin, hala Hogwarts’taki evinize ayrılabilir, Patronus’unuzu keşfedebilir veya asanız hakkında bilgi edinebilirsiniz, ancak en sevdiğiniz şeyleri seçtiğiniz favoriler gibi birçok yeni özellik var. Büyücülük Dünyası ve seçimlerinizi Büyücülük Dünyası topluluğu ile paylaşabilirsiniz.

1- Teste girdiğinizde birkaç soruya cevap verdiğinizde size hangi binaya ait olduğunuzu, hangi patronus büyüsüne sahip olduğunuzu ve hangi asaya sahip olduğunuzu söylüyor.

2- Quizzes kısmına tıklayarak tüm seviyeler için merak uyandıran sınavlarla sihirbazlık bilginizi test edebilirsiniz.

3- Arkanıza yaslanın ve bir kelime arama, bir bulmaca veya bir sayı bulmacası olsun, birkaç oyunla büyücülük dünyası bilginizi test edin. Ne yazık ki sihirbazlık satrancı yok, ancak bulmacalar birkaç sihirli sürpriz içeriyor. Kendinize zaman ayırın ve puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırın!

4- J.K Rowling Archive kısmından, Rowling’in yazı koleksiyonunda büyücülük dünyasının en derinlerini ve özel bilgilerini keşfedin.

5- https://www.startingharrypotter.com sitesini ziyaret ederek birbirinden eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Tabii ki yine istediğiniz konularda sınırsız bilgiler mevcut, fakat bu site çocuklar için tasarlanmış yine de göz atmak isterseniz bakabilirsiniz.

Sitede Harry Potter serisi hakkında gerçekten de her şeyi keşfedebilirsiniz. Tüm filmler, kitaplar ve sahne arkası ile ilgili bilgileri keşfedebilirsiniz. En güzeli de kendi binanızı keşfedin ve bu sihirli büyücülük dünyasındaki yerinizi bulun. Kendinizle ilgili testler yapma fırsatı bulun ve binanızı daha derinden keşfedin. Gerçekten de bu fantastik dünyanın içerisinde yaşıyor gibi hissedin!

Şimdiden iyi eğlenceler 😊

Editör: Fatih Düz – 17.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Tek Taraflı Tutku; Müzeyyen

    Bitkiler Hakkında İlginç Bilgiler