içinde ,

Oscar’lı Kevin Spacey 5 Cinsel Suçtan Yargılanacak

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, bugün Londra mahkemesine çıkacak ve burada yaklaşık 20 yıl öncesine dayanan cinsel suç suçlamalarına itiraz etmesi bekleniyor.

Spacey İngiltere’de beş suçla suçlanıyor – dört adet dokunarak cinsel saldırı ve bir kişinin rızası olmadan cinsel ilişkiye girmesine neden olmaktan daha ciddi bir suçlama. Savcılar, Spacey’nin bir erkeği oral seks yapmaya zorladığını söylüyor.

İlk kez geçen ay mahkemeye çıktı ve avukatı, oyuncunun tüm iddiaları “zorla” reddettiğini söyledi. Koşulsuz kefalet verildi ve Perşembe günü Londra’daki Old Bailey merkez ceza mahkemesine çıkacak.

Cinsel saldırıdan suçlu bulunursa, altı ay hapis cezasına veya sınırsız para cezasına çarptırılabilir, diğer suç ise azami ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.

Polis iddia edilen saldırıların Mart 2005 ile Nisan 2013 arasında gerçekleştiğini söyledi – dördü İngiltere’nin başkentinde ve biri İngiltere’nin batısındaki Gloucestershire’da. Şu anda 40’larında olan bir adamı ve şimdi 30’larında olan iki adamı içeriyorlardı.

Bir zamanlar Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olan Spacey, beş yıl önce cinsel tacizle suçlandığından beri kamuoyundan büyük ölçüde kayboldu.

“Amerikan Güzeli”nde en iyi erkek oyuncu ve “Olağan Şüpheliler”de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanan 62 yaşındaki oyuncu, “House of Cards” dizisinden ve “All the Money in” filminden çıkarıldı.

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Asla Çözülememiş 5 Gizemli Olay

    Güne Astrolojik Bakış | 14.07.2022