içinde

Güne Astrolojik Bakış | 04.07.2022

4 TEMMUZ PAZARTESİ

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz.

Günün kartı İmparator..👑

Günün astronotu;
Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; Patron sensin

Günün mistiği; Yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi;
Rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

Editör: Fatih Düz – 04.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Hangi hayvan senin ruh eşin?

      Bu ilişkideki narsist sen misin?