içinde

Güne Astrolojik Bakış | 30.06.2022

30 HAZİRAN PERŞEMBE

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Biraz daha evimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü

Günün kartı İmparatoriçe..👸

Anahtar Kelime; ben yaparım

Genel Etki;
maddi zenginlik, güvence verecek maddi gelişmelerin olması

Mistik Etki; aşktaki tensel zevkimiz, anneliğimiz, berekete olan algımız

Günün Enerjisi; bolluk ve bereketin yoğun bir şekilde hissedildiği ve yaşamla harmoni içinde olduğumuz bir güne selam olsun.

Kehanet; şansınızın son derece açık olduğu bir gün olacak, bugün biraz daha kendinize bakıp güzelleşmek isteyebilirsiniz, sonucu güzel olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz, projelendirilen bir işe girebilirsiniz, uzun zamandır aklınızda olan yatırımla ilgili adım atabilirsiniz, bir süredir üzerinde çalıştığınız işin parası gelebilir, işinizle ilgili süreç olumlu yönde ilerleyip büyüme ve gelişmenize vesile olabilir. Yakın çevrenizden birinin hamile olduğunu veya doğum yaptığını duyabilirsiniz. Anneniz ya da ailenizdeki yaşlı bir bayanla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Bir kadından güzel haber alabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz ya da tecrübesine önem verdiğiniz kadın figürlerinden fayda sağlamaya çalışıp yararlanacağınız bir gün olacak. Kendi mutluluğumuz ve hayattan aldığınız zevki kendinizin yaratmaya çalıştığı bir algı içerisinde olacaksınız. Günü biraz daha kendi kontrolünüz altında ilerletmek isteyeceksiniz. Biraz daha doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 30.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Trileçe tarifi

    Facebook Discord’un özelliklerini kopyaladı!