içinde

MuhteşemMuhteşem

Ünal Güner / Kaderin Kodu kitabının incelemesi

Ünal Güner’i ilk tanıdığım yer Tv’de bir tartışma programına katılmasıyla olmuştu ve sonrasında araştırmaya başlayınca ”Kaderin Kodu” adlı kitabını alıp incelemeye başladım. Hayatı bir rüyayı anlamlandırır gibi ustalıkla çözümlüyordu. En çok dikkatimi çeken kısım kilolar ile ilgili yaptığı çıkarımları oldu. Karın şişkinliği sindirilmemiş duyguların ve eyleme aktarılmamış bilgilerin işaretidir ve basen bölgesi babayla olan bağdan kaynaklı güven sorunu yaşamak olduğunu şöyle açıklıyor yazar, güven duygusunun tam olarak rahat ettirilememesi..

Bir zamanlar nasıl sorusunu yönelttiğimiz birçok olayı yaşayarak deneyimlediğimizi fark etmişsinizdir. Ünal Güner, yargıladıklarımızı deneyimlemeye mahkum olduğumuzu en net ifadeleriyle belirtmiş. Bundan sonra karşılaştığımız olaylara nasıl sorusunu yöneltmeden önce iyi düşünmek gerekir keza hayatın öğretme yöntemi biraz canınızı acıtabilir. Yalnızca güzel deneyimleri merak ediyor ve kötü deneyimleri olayın içinde kalmadan anlayıp kafamın çekmecelerinden birine kapatıyorum.

Kitap genel olarak çıkamadığımız döngüleri nasıl kıracağımıza dair önemli bilgiler barındırıyor. Durmuş bir saat, kırık bir biblo ve hatta renklerin bile hayatımızda ihtiva ettiği anlamlara şaşırarak bir gün içinde bitirdim.

Kitabın dilini kişiyi yormayacak kadar akıcı ve başarılı bulduğumu ifade etmeliyim.

İbn-i Arabi’nin, hayat bir rüyadır ve tıpkı bir rüya gibi yorumlanması gerekir, sözlerine binaen diyebilirim ki hayatı okumayı öğreneceksiniz ”Kaderin Kodu” iyi bir başlangıç olabilir.

İyi okumalar dilerim

Editör: Fatih Düz – 03.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Güne Astrolojik Bakış | 01.07.2022

    Dünya Yolu: Çin Seddi