içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı

Çilek görünümlü ve batık olmuş bacaklara elveda

Hazır yaz mevsimi gelmişken birçok kadının ortak problemi olan pütürlü bacaklardan nasıl kurtulacağımıza değinmek istedim. Bu öyle bir durum ki bir çok kadının istediği kıyafeti giymesine engel oluyor, tabi bunu sorun etmeyip umursamayıp istediğinizi giymek en doğal hakkınız fakat bu yazımız durumdan şikayetçi olanlara.

 

 

Editör: Fatih Düz – 17.06.2022

#1 Bol Su

Biliyorsunuz ki su, hem sağlığımız hem de şahane bir cilde sahip olmamız için en önemli madde. Gün içinde ihtiyacımız kadar su içtiğimizi düşünsek bile çoğu zaman bu böyle olmuyor. Bu yüzden günde en az 3 litre su içtiğinizden emin olun. Eğer su içmeyi unutuyorum derseniz bunun için telefonunuza indirebileceğiniz çok fazla hatırlatıcı uygulama var. Mutlaka yararlanın.



#2 Kuru Fırçalama

Kuru fırçalama tekniği son dönemde oldukça ses getirdi ki kendisi bunu oldukça hak ediyor pürüzsüz bacaklar için vazgeçilmez. Günde 5-6 dakika özellikle duştan önce kuru fırçalama kan akışını hızlandırır, gözenekleri açarak cildin daha rahat nefes almasını sağlar, cildi ölü derilerden arındırır ve bonus olarak da selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur.

#4 Düzenli Nemlendirme

Elimiz, yüzümüz derken aslında tüm vücudumuzun neme ihtiyacı olduğunu atlıyoruz. Tüm bu maddeler üzerine her gün - özellikle duştan sonra - uygulayacağınız nemlendirici bacaklarınızı yumuşacık yapıp pürüz görünümünün yok olmasına olanak sağlayacaktır.

Bu maddeleri düzenli olarak uyguladıktan sonra ışıl ışıl pürüzsüz bacaklara sahip olmamanız imkansız. 

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

Yağmur Şanver tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bu teste göre sen hangi ünlüyle kanka olmalısın..🧑‍🎤

    Nazım Hikmet’in Türkiye’den gittiği gün