içinde

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler – 13 Mayıs 2022

1. Kurtuluş Hattı

13 Mayıs 2022 / 1s 52dk / Dram, Tarihi

Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkür ettiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesini konu ediyor. İşgal kuvvetleri, İstanbul ile Anadolu arasındaki bağı koparmak istemektedir. Buna karşı olarak bir grup vatansever, işgal kuvvetlerinin amacına ulaşmasını engellemek için gizli bir operasyon yürütür. Cepheden yeni dönen ve yıllardır hasret kaldığı Hilal’e kavuşmak isteyen Hamdi, bu sırada beklenmedik bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

2. Allah Yazdıysa Bozsun

13 Mayıs 2022 / 1s 52dk / Dram, Tarihi

Allah Yazdıysa Bozsun, rüyasında arkadaşının nişanlısıyla evlendiğini gören genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Irmak, aşkta yüzü gülmeden 30’lu yaşlarına gelen genç bir kadındır. Onun hayatı, ilk defa kaldığı bir evde yastığının altına anahtar koymasıyla bambaşka bir hal alır. Rüyasında en yakın arkadaşı olan Eliz’in nişanlısı Burak ile evlendiğini gören Irmak, bu korkunç rüyayı aklından çıkarmaya çalışır. Ancak rüyada gördüklerinin akabinde Irmak kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

3. Gekijouban Jujutsu Kaisen 0

13 Mayıs 2022 / 1s 45dk / Animasyon, Aksiyon, Dram

Gekijouban Jujutsu Kaisen 0, son derece güçlü bir Lanetli Ruh’un kontrolünü ele geçirdikten sonra onun gücünü kontrol etmek ve ona göz kulak olmasına yardımcı olmak için Jujutsu Büyücüleri tarafından Tokyo Prefectural Jujutsu Lisesi’ne gönderilen lise öğrencisi Yuto Okkotso’nun hikayesini konu ediyor.

 

 

4. Tepki

13 Mayıs 2022 / 1s 34dk / Gerilim, Fantastik, Korku

Orijinal adı FirestarterStephen King’in “Firestarter” romanından beyaz perdeye uyarlanan Tepki, sadece düşünce gücü ile ateşi kontrol edebilen küçük bir kızın hayatına odaklanıyor.

5. Vortex

13 Mayıs 2022 / 2s 22dk / Dram

Vortex, yaşlılık ve bunamadan mustarip sevgi dolu bir çiftin hayatının son günlerine odaklanıyor.

6. Ejderham ve Ben

13 Mayıs 2022 / 1s 33dk / Animasyon, Fantastik, Macera

Dragon Rider, genç bir ejderha olan Firedrake’in, yetim bir çocukla birlikte Himalayalar’a yaptığı macera dolu yolculuğu konu ediyor.

 

Siz bu filmler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Ali Yılmaz tarafından yazıldı

Makale YazarıAnketörListe UstasıÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Güne Astrolojik Bakış | 13.05.2022

      Türkiye'de 2021 Yılında 7 Bin 190 Çocuk Doğum Yaptı