içinde

Yeni Heyecanlar, Yeni Amaçlar: Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 16 Ocak – 22 Ocak

16 OCAK PAZARTESİ

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür. Sabah saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla sağduyulu olabiliriz. Duygularımızı rasyonel bir şekilde ifade edebilir, mantıkla duyguları eşit idare edebiliriz. Uzlaşmacı ve iyi bir konuşmacı olabiliriz. Çok iyi bir dinleyici konumunda olacağız. İlerleyen saatlerde Ay – Güney Ay Düğümü açısıyla başkalarını yermekten, dedikodulardan, intikamcı düşüncelerden uzak kalmamızda fayda var. Biz yaparsak bize de yaparlar, unutmayalım! Kişisel bakım, estetik, dekorasyon gibi konular açısından günün ikinci yarısı uygun gözükmüyor. Parasal, finansla ilgili konulara da dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz!

Akşam saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Gece saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz.

Günün kartı Kule 🗼

Güne sorum; Her son bir başlangıç değil mi?

Güne tavsiyem; “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Günün kaçınılması gerekeni; Hırs, Hayalperestlik

Günün enerjisi; Güven duygumuzu kaybetmemizle alakalıdır. Belki de en güvendiğimiz yerden kırılacağız. Sahip olduğumuz bir şeyi kaybetmemiz ve kendimizi ve yaşadığımız çevreyi güvensiz hissetmemiz doğaldır. Bu değişimi yaşadığımız yerde ya da kendimizi en güvende hissettiğimiz yerde de yaşayacak olabiliriz. O kadar ani olabilir ki değişimden kaçma fırsatı bile bulamayabiliriz. Bina üstüne bina yapılmaz, öncelikle eski binanın tamamen ortadan kaldırılıp arazinin yeni bina için uygun hale getirilmesi gerekir. Yaşanacak durum acılı bir değişimin simgesi de olsa gelecekteki bir hediyenin de müjdecisidir.

17 OCAK SALI

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Duygusal krizlere açık bir gün olabilir. Annemizle olan ilişkimize biraz daha özen gösterelim. Etrafımızdaki kişilere ve olaylara şüpheci yaklaşıp, güven konusuyla ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz. Kendimizi tam bir dedektif gibi hissedeceğiz. Bugünü biraz daha kendimize yönelerek meditasyonlarla geçirebiliriz. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz. Öğleden sonra Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Akşam saatlerinde Ay – Pluton olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Bu açının 17.26 da kesinleşmesinin ardından boşluğa giren Ay, saat 20.32 de Yay burcuna geçiyor. İlerleyen saatlerde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı Yıldız ⭐

Günün taşı; Fluorit (mutluluk), Ametist (korku ve uyumsuzluğu engeller)

Güne kelimelerim; Ferahlık, Rahatlık

Güne olumlamam; Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır. “Sarah Jio”

Güne tavsiyem; Bizleri etkileyen bazı yıldızlar dışarda değil, içimizdedir.

Günün enerjisi; Yenilenen enerji, yeni bir umut ışığı doğması ve iyileşme sürecinin başlamasıyla ilgilidir. Tekrar canlanmaya, hiç yoktan birden içimizde beliren ilhama, kaybolan enerjinin yeniden kazanılmasına ve umut verici bir dönemin de başlangıcına işaret eder. Eskiye dair ne kadar acı ve umutsuzluk varsa bu negatif duygularla artık vedalaşma vakti gelmiştir. Aynı zamanda ruhun ve bedenin tüm negatif düşünce ve hastalıklardan da arındırılmasının müjdecisidir. Maddi ya da manevi temizliğin hayatımızda cereyan ettiğinin habercisidir. Geçmişe bir set çekip geleceğe bakma vakti gelmiştir. Bu vedalaşma sağlıklı ve faydalı bir vedalaşmadır ve diğer bir tabirle bir içsel temizliktir.

18 OCAK ÇARŞAMBA

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Özgürlükçü enerji akıyor. Sürekli bir bilgi peşinde koşacağız. Biraz daha abartılı hareketler, tepkiler, kahkahalar, üzüntüler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha abartılı ve coşkulu yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Gün genelinde Güneş – Pluton olumlu açısıyla destek beklenilen her konuda, karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler bulunabilir. Ana teması daha mahremiyet ve gizlilik üzerine kurulu olacaktır. Hayatınızda beğenmediğiniz karakter özellikleriniz veya yaşam alanınızda değiştirmek istediğiniz her türlü konuda değişim yaratmak için uygundur. İş yerinde masanızı, evde odanızı, banyonuzu. İletişim gezegeni Merkür 8 derece Oğlak burcunda direkt harekete dönmek üzere durağanlaşıyor. Bu iletişimin daha rahat akışına işaret eden bir durumdur.

Günün kartı Ay 🌙

Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, ilham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam; İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem; Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

19 OCAK PERŞEMBE

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Yurtdışı bağlantılı ve ticari işlerin ön planda olduğu bir gün olabilir. Günün genelinde enerjimizi iyimser ve pozitif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. İlerleyen saatlerde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Saat 13.08 sonrasında başka açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor ve boşluk süreci gece 22.11 de Oğlak burcuna geçinceye kadar devam ediyor.

Günün kartı Güneş ☀️

Günün astronotu; Eril (Güneş) ve Dişil (Ay) Birleşimiyle Oluşan Bir Hayat

Günün sözü; Karanlığın Sonu Aydınlık

Günün mistiği; Fark etme hali, Bilgelik, Ruhaniyet, Yüksek Yaratıcı Enerji

Günün geneli; Aydınlık, Gerçeklerin Aydınlatılması

Günün tavsiyesi; Başarıya ulaşacağın için umut dolu davranıp, insanlara güvenmeyi öğrenip, geleceğin ne getireceğinden korkmamalısın

Günün enerjisi; Biraz daha göz önünde bulunacağınız bir gün olabilir. Yaşama sevinci tatminkarlık ve mutluluğunuz gözle görülür derecede olacak. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da son derece olumlu enerjilerin olacağını düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle yüzleşme konusunda karşınıza çıkanları görmezden gelmeden artık ikna olmanız olacaktır. Bir kaç gündür kendinizi şanssız hissettiğiniz günler sona erip şanlı günlere giriş yaptınız. Sevinçli bir haber alabilirsiniz. Yeni bir iş, hamilelik ya da gelecek vadeden bir gelişmenin tohumlarının atılışını müjdeleyen. Kaybolmuş umudunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

20 OCAK CUMA

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Saat 11.29 da Güneş Kova burcuna geçiş geçiyor. Gerçekçi olup işin içine duygularımızı fazla katmayacağız. Olaylara daha zekice yaklaşacağımız (biraz daha duygulardan uzaklaşıp) bir süreç olacaktır. Hatalarımızla fazla yüzleşmeyip haklı olduğumuzu düşündüğümüz durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Biraz daha arkadaşlarımıza ve dış çevremize yöneleceğimiz bir süreç olup, tek kalma isteğimiz olmayacaktır. Teknolojiyle biraz daha içli dışlı olup kafamızdaki projeleri hayata geçirme konusunda adımlar atacağız. Sağlık açısından akciğerlere, ani kaza ve elektrik çarpmalarına karşı dikkatli olun derim. Sabah saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, hediye almak ve vermek için çok uygundur. Öğle saatlerinde Ay’ın Ay Düğümleriyle olumlu açısıyla iş birliği enerjisi yükseliyor.

Günün kartı Mahkeme 🧑‍⚖️

İyileştirme, Deneyim, Değişim

Dikkatlerimizin materyal dünyadan ayrılarak, yüksel tinselliği ulaşmasının gerekliliğini vurgulayan bir gün olabilir. Olması konusunda ısrar ettiğimiz bir konuyla ilgili karşılaşabileceğimiz tehlikelerle yüzleşebiliriz. İçgüdümüz ve dengemizi koruyarak heyecandan ve karışıklıktan uzak durmamız gerekiyor. Bugün tam olarak ne ekerseniz onu biçeceksiniz. İyiye iyi, kötüye kötü..

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Eyleme dönüşemeyen fikirlerini süzgeçten geçirebilirsin. Bir konuyla ilgili karar verip artık tarafını belirlemen gerekebilir. Kendin için bir eğitime başlama ile ilgili bir karar alabilirsin. İşin gereği de ilgilenmen gereken bir eğitim süreci olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Hesap kitap işlerine yoğunlaşıp, borç yapılandırmasına gidebilirsin. İki farklı işi bir arada ilerletmek zorunda kalabilirsin. Para konusunda son derece şanslı bir günde olduğunu söyleyebilirim. Gözünden kaçan veya unuttuğun bir ödeme karşına çıkabilir. Telaş yapmana gerek yok bununla ilgili yeterli bütçeye sahipsin.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Kuşkuların artıp içsel çatışma içerisinde olabilirsin, önemli bir konu ile ilgili karar verme konusunda kararsız kalıp zorluk yaşayabilirsin. Bugün biraz daha analitik yeteneklerini kullanman gerekiyor. Emin olmadığım bir durumla ilgili kararını ertelemeni tavsiye ederim.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişkilerinde son derece sevgi dolu davranabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir görüşmeyi bugün yapabilirsin. Küs olduğun bir insanla aranızda uzaklaşma ve barış sağlanabilir. Aşık olup bir ilişkiye başlama motivasyonun yükselebilir.

21 OCAK CUMARTESİ

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Sabah saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir.

Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Saat 18.52 de kesinleşen bu kavuşumun ardından başka açısı olmayan Ay boşluğa giriyor, kısa bir müddet boşluğun ardından 21.28 de Kova burcuna geçiyor. 23:53 ‘de 1° Kova bir yeniay gerçekleşecek. Mars uzunca bir süredir İkizler burcunda geri hareket ediyordu. Şimdi düz harekete geçti ancak hala yavaş hareket ediyor. Atacağınız adımlarda her şey hızlıca ilerlemeyebilir. Kova burcu hava elementi ve sabit nitelikte bir burçtur. Bu nedenle de fikirler önemli olacak. Nelere karar verdiğiniz, hangi fikirleri uygulamaya koyduğunuz önemli. Tek başına hareket etmekten çok bir ekip olarak hareket edeceğiniz aktiviteler daha fazla öncelikli olacaktır. Jüpiter bu yeniaya bir bakış atıyor. Bu aslında güzel, şans ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Bazılarınız fikirlerini daha fazla kişiye ulaştırma şansı yakalarken bazıları büyük bir ekiple çalışma şansını bulabilir.

Günün kartı Dünya 🌍

Günün geneli; Sınırlarından kurtul ve yeni bir düzen kurmaya başla

Günün aşkına tavsiyem; Başarılı bir sondan sonra yepyeni ufukların açılacağını bil

Günün işine tavsiyem; Doğru zaman ve doğru yerde doğru iş ilişkisi içinde olduğunu bil

Günün enerjisi; Bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Yeni başlayacak döngü ile başarıyla tamamlanmış döngü arasındaki sınır çizgisidir. Bu karttaki başarı kazanılmış ve hak edilmiş bir başarıdır. Bu kart girişimlerin başarıyla sonlandırılması ve hayatın dengesinin bulunması ile yakından ilgilidir. Aynı zamanda mutlu son ve bitişin ve bu bitişten duyulan iç huzur, coşku ve sevincin temsilcisidir. Her ne kadar mutlu sonun habercisi de olsa aslında yeni maceralar ve aşılması gereken engellerin de yakın gelecekte karşımıza çıkacağını bize söyleyen karttır. Çok istenilen şey olmuş ve murada erilmiştir. Bazen kazanılan bir sınav, bazen hamilelik haberi, bazen mezuniyet bazen beklenen müjdenin gelişini simgeler.

22 OCAK PAZAR

Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Sıradışı ve yenilikçi düşünmeye eğilim gösterebiliriz. Aklımıza orijinal fikirler gelebilir. Bilimsel ve entellektüel çalışmalar yapmak, psikoloji, sosyoloji ve astroloji benzeri konularla ilgilenmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek için son derece uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Sabahın erken saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

İlerleyen saatlerde Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Öğle saatlerinde Ay’ın Ay Düğümleriyle olumsuz açısıyla iş birliği gerektiren konularda uyuşmazlık yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde saatlerinde Ay – Uranüs açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımızda değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor.

Günün kartı İmparator 👑

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; Patron sensin

Günün mistiği; Yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; Yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; Rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

İyi haftalar olsun 💘

Editör: Fatih Düz – 16.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Eğitim ile Zeka İlişkisi | Eğitim Zekayı Gerçekten Geliştirir Mi?

    Popüler Diyet Kültürü İle Karbonhidrat Savaşı: Neden Karbonhidrattan Korkmamalısınız?