içinde

ÜzgünÜzgün

Kazuki Takahashi: Yu-Gi-Oh! manga çizgi roman yaratıcısı denizde ölü bulundu

Popüler manga çizgi roman serisi Yu-Gi-Oh! TV şovları, filmler ve son derece başarılı bir kart oyunu da dahil olmak üzere küresel bir franchise haline gelen, Japonya’da denizde ölü bulundu.

Sahil güvenlik, 60 yaşındaki kişinin güney Okinawa Adası yakınlarında bariz bir şnorkelle yüzme gezisinden sonra öldüğünü söyledi.

Nago kentinden bir yetkili, zanlının bir sualtı maskesi, şnorkel ve palet takmış olarak kıyı açıklarında bulunduğunu da ekledi.

Olayı hem olası bir kaza hem de suç olarak araştırıyoruz” dedi.

Oyunların Kralı anlamına gelen Yu-Gi-Oh!, içinde Mısır firavununun ikinci benliğini uyandıran eski bir bulmacayı alan dikenli saçlı genç Yugi hakkındadır. Daha sonra oyunları kullanarak çatışmaları çözer.

1996 ve 2004 yılları arasında Japon çizgi roman dergisi Shonen Jump’da yayınlandı ve 1999’da gerçek hayattaki bir ticaret kart oyununa dönüştürüldü.

Üretici Konami’ye göre, oyun on yıl sonra 22 milyardan fazla kart satışıyla tarihin en çok satan ticari kart oyunu olarak Guinness Dünya Rekoru’nu kazandı. Franchise ayrıca video oyunları, kitaplar, oyuncaklar ve figürinleri içerecek şekilde büyüdü.

Kamu yayın kuruluşu NHK, Takahashi’nin denizden yaklaşık 300 metre açıkta bulunduğunu söyledi. Çarşamba günü bulundu ve Perşembe günü kimliği belirlendi.

Editör: İlkem Baydarlı – 08.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Maaşı Kazayla 286 Kat Ödenen Adam Ortadan Kayboldu!

    İvan Gonçarov’un Oblomov Adlı Romanın İncelemesi