içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı

Mutlaka izlemeniz gereken diziler

Henüz ne izlemek istediğinize karar veremediyseniz sizin için hazırladığımız listeye bir göz atın. Birçoğunu izlemeye doyamayacaksınız. 

İşte sizin için seçtiklerimiz:

Editör: Fatih Düz – 21.06.2022

#1 Kulüp

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

#3 You

Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

#4 Maid

Maid'in konusu; şiddet dolu bir ilişkiden kaçan genç bir annenin, zar zor da olsa geçimini sağlamak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için hizmetçilik yapmaya başlamasını merkezine alıyor. Küçük kızı Maddy ile bir gece vakti evden kaçan Alex, sosyal hizmetlerden yardım ister ve Değerli Hizmetçiler şirketinde bir iş bulur. Ancak şurası bir gerçek ki; sorunları henüz yeni başlamıştır. Maid; genç bir annenin yoksulluk, istismar ve her şeye rağmen değerini yeniden tanımlama dünyasında gezinirken hayatta kalma ve dayanıklılıkla ilgili inanılmaz hikâyesi olarak nitelendirilebilir.

#5 Suits

Bir hukuk draması olarak lanse edilmesine rağmen, türden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen dizi, yaza yakışır bir USA Network dizisi.

Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

#7 Doctor John

Dizinin konusu, ağrı tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir grup doktorun etrafında dönmektedir. Bu doktorlar, hastaların çektiği gizemli ağrıların nedenini bulmaya çalışırlar. Dahi bir anesteziyoloji uzmanı olan Cha Yo-Han, Aynı zamanda, tıp fakültesinin en genç anesteziyoloji profesördür. Hastalara 10 saniyede başarılı teşhisler koyduğu için ona ’10 Saniye’ lakabını takmışlardır. Cha Yo-Han (Ji Sung) ile birlikte anesteziyoloji bölümünde doktor olarak çalışan Kang Si-Young, Tıp fakültesinde, her zaman sınıfının en iyileri arasında yer almıştır. İyi bir doktor olmasını sağlayan yeteneklerini soğukkanlı ve akılcı olan annesinden, hastalara karşı sıcak tutumunu ise empati kurma ve dinleme becerisi harika olan babasından almıştır.

#8 Emily in Paris

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Danışman

Büşra Kurt tarafından yazıldı

Üyelik YılıMakale YazarıListe UstasıTestçiYorumcuVideo Yapımcısı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    BTS Dağılıyor Mu? BTS Kimdir?

    Rusya Doğumlu Tenisçi Natela Dzalamidze, Wimbledon Yasağını Önlemek İçin Milliyetini Değiştirdi