içinde

Güne Astrolojik Bakış | 14.06.2022

14 HAZİRAN SALI

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Günün genelinde enerjimizi iyimser ve pozitif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın Mars – Şiron olumlu açısıyla yüksek olan motivasyonumuzu girişim yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişerek kullanabiliriz. Koşun, spor yapın, temizlik yapın. Enerjinizi akıtın. Biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. İlişkilerimizde geçmişte yaşadığımız sorunları gündeme getirip bu durumu kırmadan şifalandırmayı becerebileceğiz. Aynamız olan kişilere denk gelebiliriz. Senin yaşadıklarını deneyimledim, kelimelere dökemem ama yön verebilirim..!

14.51’de Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dalgınlık, unutkanlık, konsantrasyon bozuklukları yaşanabilir. Kendinizi bir şeye odaklamak için yormayın. Öğleden sonra Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Uyanmakta zorluk çekebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 14.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Geleceğin Teknolojisi: Drone İle Teslimat

      Tarot | Günün Kartı Denge