içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Güne Astrolojik Bakış | 13.06.2022

13 HAZİRAN PAZARTESİ

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Özgürlükçü enerji akıyor. Sürekli bir bilgi peşinde koşacağız. Biraz daha abartılı hareketler, tepkiler, kahkahalar, üzüntüler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha abartılı ve coşkulu yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla yüksek olan motivasyonumuzu girişim yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişerek kullanabiliriz. Koşun, spor yapın, temizlik yapın. Enerjinizi akıtın. Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Hepimiz için iletişim önemli olacak. Sorunlarımızı karşı tarafın hissetmesini tercih etmeyip, karşımıza çekip konuşacağız. Hızlı düşünüp, hızlı karar verebilir ama bunun yanında bugün bizde mantıklı gelene ertesi gün “Ne alaka?” diyebiliriz. Anlık değişken bir zihin yapısına sahip olabiliriz.

Dedikodu konusunda yılın en önemli süreci diyebilirim. Telefon faturasında paket aşımlarına dikkat..! Zaten telefonda konuşup, aynı konuyu yüz yüze gelip tekrar edeceğiz. Burada yabancı dil öğrenmek, kursa başlamak, internet satışları yapmak adına güzel bir süreçtir. Yakın çevremizdeki (kardeş, kuzen, akraba vb.) insanlarla ortak iş atılımları yapabiliriz. Anlaşma, imza işleri ile ilgili konularınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Günün kartı Ölüm..🖤

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

Editör: Fatih Düz – 13.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bakımlı ve güzel görünmek için yapılabilecek doğal yöntemler

    AK Lokomotif Ekonomi Sistemi