içinde

Güne Astrolojik Bakış | 09.06.2022

9 HAZİRAN PERŞEMBE

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Öğle saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz.

Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir.

Editör: Fatih Düz – 09.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Masalların gerçek sonları

      Tarot | Günün Kartı Ermiş