içinde

Güne Astrolojik Bakış | 16.06.2022

16 HAZİRAN PERŞEMBE

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yarım kalan işleri tamamlayıp, geçen hafta içerisinde ertelenen veyahut zaman yetiremediğimiz işleri halletmek için uygun bir gün olacak. Ay’ın Venüs – Uranüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. 

Aynı zamanda Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü açısıyla parlatmak, göz önünde olmasını istediğiniz işleri bugün piyasaya sürebilir, patronlar ve üstlerinize sunabilirsiniz. Eğer sanatla ilgili bir eğitim almak gibi planınız varsa harekete geçebilirsiniz. Gün genelinde Güneş – Satürn hayatı daha fazla ciddiye alabilecek, girişilecek işlerde istikrar ve başarı ortanı daha yüksek olacaktır. Yeni iş girişimleriniz olacak ise bugün ve sonrası zamanı değerlendirebilir, kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Güneş – Neptün olumsuz açısıyla özellikle aldanmalara, aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Akşam saatlerinde Ay – Neptün destekleyici açısıyla etrafımızdaki insanlardan yaptığımız işlerle ilgili destekler görebiliriz. Yardımlaşma biraz daha ön planda olacak. Hislerimizde artış olabilir. Kahve falı ve Tarot için uygun bir etkileşimdir.

Editör: Fatih Düz – 16.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Komedi dizisi arıyorsanız doğru yerdesiniz!

      Tarot | Günün Kartı Denge