içinde

Tarot | Günün Kartı Denge

Günün kartı Denge..🤹

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

Editör: Fatih Düz – 14.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Güne Astrolojik Bakış | 14.06.2022

    Keşiflik şarkılar