içinde

Şifalandırıcı solfej frekansları

Evrende her şey bir titreşime sahiptir ve her titreşiminde bir frekansı vardır. Solfej frekansları, zihin ve bedene çeşitli yönlerden fayda sağlamaktadır. Solfej frekanslarına maruz kaldığınızda evreni oluşturan ritim ve notalar ile aynı hizaya gelerek, denge ve iyileşme, canlılığı arttırma elde edilebilmektedir. Titreşimler aracılığıyla duyguları yaşama, rahatlama ve gevşeme sağlanabilmektedir. Bu frekansların antik tarihe kadar uzandığı bilinmektedir. İlk olarak eski çağ ayinlerinde ve meditasyon seanslarında kullanılmaktaydı. Zaman içinde farklı uygulamalarda kullanılan bu frekanslar orijinalliğinden uzaklaşmıştır. 1970 yıllarında bazı bilim adamları bu frekansları tekrar keşfederek, üzerinde çalışmış ve güncellemişlerdir. Bu frekanslar 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz’dır. Bilinç ve bilinçdışına derinlemesine nüfuz etmektedir.

174 Hz: Doğal bir anestezi görevi görerek ağrıkesicidir. Enerjik ve fiziksel olarak ağrıyı azalttığı söylenmektedir.

285 Hz: Onarıcı, yenileyici etkiye sahip bir frekanstır. Yaraları, yanıkları, kesikleri ve hasarları dokuları tedavi etmek için kullanılmaktadır. Bedeni gençleştirir ve enerji verir.

396 Hz: İstediklerinizi gerçekleştirmenin önündeki suçluluk ve korku duygularının temizlenmesinde yardımcı olmaktadır. Ayrıca topraklanma, uyanma ve gerçeğe dönme gibi konularda destekleyici olarak kullanılabilir.

417 Hz: Geçmiş olayların yıkıcı etkileri ve travmatik deneyimlerin etkilerini ortadan kaldırmakta yardımcı olmaktadır. Zihni bu olumsuz etkilerden kolayca şifalandırmaktadır. Ayrıca bu frekans bedendeki hücrelere enerji verir ve yaratıcı potansiyelinizi kullanmanıza yardımcı olmaktadır.

528 Hz: Şifanın ve sevginin frekansıdır. DNA onarımına ve mükemmel olan orijinal haline döndürmek için kullanılmaktadır. Tüm varlığın dönüşüm sürecinin kolaylaştırmaktadır. Hayal gücümüzü ve sezgilerimizi harekete geçirmekte yardımcı olmaktadır.

639 Hz: Çevremizle uyumlu, derin ve anlamlı ilişkiler kurma becerilerinizi arttırmaktadır. Hoşgörü, anlayış, iletişim ve sevgiyi güçlendirmektedir. Ruhsal alanlar ile iletişim kurmak içinde kullanılmaktadır.

741 Hz: Sağlıklı, saf ve istikrarlı bir şekilde kendini ifade etmede yardımcı olmaktadır. Hücreyi toksinlerden temizlemektedir. Duygusal anlamda daha içedönük, kapalı veya engellenmiş bireylere açılabilme konusunda yardımcı olmaktadır. Altıncı his ve sezgileri geliştirmek içinde kullanılmaktadır.

852 Hz: Manevi deneyim, farkındalığı artırma ve dönüşüm için kullanılmaktadır. Doğrudan üçüncü göz çakrası ile ilgilidir. Öz benliğinizle, ruhsal boyutunuzla iletişim kurmanızda yardımcı olmaktadır. Bu frekans ile kendinizi kaynak bilincinde ve kaynakla bir bütün olarak hissedersiniz.

963 Hz: Birliği deneyimlememiz sağlamaktadır. Ruh ile ilişkilidir. Dengesi bozulmuş, hizası kaybolmuş her sistemi olması gereken mükemmel ve orijinal durumuna getirmek için yardımcı olmaktadır.

Bu frekansların hepsi farklı kanallarda internette mevcuttur. İstediğiniz zaman arka planda dinleyebilirsiniz.

Editör: Oğuz Yılmaz – 07.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Elif Çalışkan tarafından yazıldı

Makale YazarıÖncüYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dünyanın En Ünlü Kayıp Vakası; Madeleine McCann

    Geleneksel & Yeni Medya Nedir?