içinde

MuhteşemMuhteşem

Deli Dolu, Değişkenliğinden Sual Olunmaz İkizler Burcu Hakkında Her Şey!

Geldik Zodyak’ın 12 burcu arasından en değişken, ne yapacağı önceden kestirilemeyen, bir hali diğerine uymayan, sürekli geri gitmesiyle tüm ayarlarımızı bozan Merkür’ün en çılgın çocuğu İkizler burcuna… İkizler, yükselen ikizler ve ikizler burcu eşi-dostu-sevgilisi olanlar… Dikkat dikkat! Hava grubunun en uçarı, en ele avuca sığmaz, en anlaşılmaz burcu olan İkizleri tanımaya, hazır mıyız?

Kimdir Bu İkizler?

22 Mayıs – 21 Haziran aralığında doğan İkizler burcu insanı derin düşünceyi, zihinsel hayatı ve haberleşmeyi temsil eden Merkür gezegeninin etkisindedir. İyi bir konuşmacı, sabırsız bir dinleyici, ayran gönüllü, şeytan tüyü olan, genellikle huzursuz, bir anı diğerine uymayan, arkadaş canlısı, meraklı bir araştırmacı ve özgürlüğüne aşırı düşkün bir yapıdadırlar. Tutarsız davranışlar sergilemek, sıkılganlık ve muziplik doğalarında vardır. İnsan ilişkilerinde partilerin aranan ismi olmalarına rağmen duygusal ilişkilerinde işlerin ciddiye bineceğini anladıkları anda aniden topuklarlar. Eğlenceli ve renkli karakteri çekici olmakla birlikte daha fazlasını istediğinizde pek güven telkin etmezler. Cinsel enerjileri güçlüdür, yatak odalarında her zaman heyecan ararlar. Monotonluktan hoşlanan bir partnerle uzun süre birlikte olamazlar. Riski severler, sıra dışı ve kendine güvenen insanlardan kolaylıkla etkilenirler. Koç, Aslan, Yay, Terazi ve Kova burcu ile mükemmel, dillere destan bir uyum yakalarlar.

Hür Doğdum Hür Yaşarım!

Davranışlarının eleştirilmesine tahammülü yoktur. Eleştiri karşısında hırçınlaşıp kalp kırabilirler. Kıskanç bir yapıları olmadığı gibi dozajını aşan bir kıskançlıkla karşılaştıklarında çabuk uzaklaşırlar çünkü hiç kimse özgürlüklerinden daha değerli değildir. Bununla birlikte aile fertlerine önem verirler, diğer insanlarla ilişkilerinin kaypaklığına rağmen söz konusu aileleri olunca akan sular durur. İlgiyi severler. Hatta bazen dikkat çekmek için çocuksu ve patavatsız tavırlar sergileyebilirler.

Bir İkizler İnsanını Vazgeçilmez Kılan Özellikler

Çok yönlü zekası, öğrenme açlığı, espri anlayışı ve iletişim beceriyle bir topluluk içinde kolayca fark edilirler. Onlarla birlikte olmak devasa bir lunaparkta bir oyuncaktan diğerine binmeye, farklı duygu ve düşünceleri aynı anda deneyimlemeye benzer. Pratik ve çözüm odaklı olmaları hayatınızı kolaylaştırır. Stresli bir günün sonunda biraz kafa dağıtmak, anın tadını çıkarmak istediğinizde en doğru insan bir ikizler burcu insanı olacaktır.

 

Sansasyonel İkizler Burcu Ünlüleri

1 Haziran 1926 Los Angeles doğumlu, güzelliği başına bela olan, aşkta aradığını bir türlü bulamayan, gelmiş geçmiş en efsanevi sarışın, hayatı skandallarla geçen aktris Marilyn Manroe

Aylarca Amber Heard’le dava sürecini konuştuğumuz 9 Haziran 1963 doğumlu aykırı oyuncu Johnny Depp

Güler yüzü, rahat ve samimi tavırları, sempatik aksanıyla gönlümüzü fetheden 4 Haziran 1987 doğumlu oyuncu Kerem Bürsin

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden, giydiği her giysi, söylediği her söz olay olan 29 Mayıs 1976 doğumlu şarkıcı Gülşen

Dünyanın gelmiş geçmiş en seksi kadınlarından 4 Haziran 1975 doğumlu oyuncu Angelina Jolie

Yazdığı kitaplarla dünya çapında bir başarı yakalayan 7 Haziran 1952 doğumlu yazar Orhan Pamuk

sansasyonel ikizler burcu ünlülerindendir.

Yazacağım bir sonraki burç yine sürpriz olsun 🙂

Herkese iyi haftalar! 

Editör: Zehra Garipli – 03.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

burcueken tarafından yazıldı

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Seyahate Çıkarken Dikkat! | Ülkelerin Tuhaf Alışkanlıkları

    Mutsuzken İzleyebileceğiniz Size Mutluluk Aşılayacak Filmler!