içinde

MuhteşemMuhteşem

Saçlarınız Karakterinizi Anlatıyor

Saçlarımızla enerjinin iyisini de kötüsünü de üzerimize toplarız. Hatta stres olduğumuz zamanlarda elimizin önce gitmesinin nedeni de budur. Bu nedenle iş görüşmeleri gibi stres olabileceğiniz yerlere saçınızı toplayarak gitmeniz önerilir. Terleyebilmeniz bir yana, kötü enerjiyi toplamaları bir yana…

  • Saçlarımız her ay yaklaşık 1,5 cm uzar.
  • Bir tel saçın ömrü yaklaşık 3-4 yıldır.
  • Günde yaklaşık 75-150 tel saçınızın dökülmesi normaldir.
  • Güneş sayesinde saçınızın rengi açılır ama hiç sağlıklı değildir. Saçınızdaki sağlıklı mineralleri öldürür ve köklerini kurutur.
  • Stres saçınızı beyazlatmaz, saçınızın ne zaman beyazlayacağı DNA’nızda bulunur.

Gelin bir de yüz okuma uzmanları tarafından kanıtlanmış olan saç tiplerini inceleyelim.

Kızıl Saçlar

Genelde reddedilmekten korkan utangaç tiplerdir. Doğal olmasa, boyamış olsanız bile bu saç tipi sizin eğlenceye düşkün olduğunuzu simgeler.

Kıvırcık Saçlar

Sıcakkanlı, eğlenceli ve dost canlısı insanlardır. Dinamik ve mantıklı hareket ederler. Dizilerde baş rolün en yakın kız arkadaşı genellikle kıvırcık saçlı olur ve bu tesadüf değildir.

Dalgalı Saçlar

Yenilikçi ve yaratıcıdırlar. Oldukça duygusal, kolay incinebilir bir kişiliğe sahiptirler. Yalnızlığı severler bu yüzden ilişkilerinin uzun süreli olmasından sıkılırlar. Eğer dalgalı ama ince telli saç türüne sahipseniz enerjiniz çabuk bitiyor olabilir, ama yaratıcı olduğunuzdan bunu kolayca telafi edebileceksiniz.

Düz Saçlarını Kıvırcık Kullananlar

Bilinçaltında sıkıcı hayatından kurtulma ve eğlenceli bir hayata yelken açma isteği yatar. Saçlarını kıvırdığında daha güzel bir hayat yaşayacağını düşünürler.

Kıvırcık Saçlarını Düz Kullananlar

Tam tersi kaotik hayatınızda sakinleşmeye ihtiyacınızın olduğunu anlatıyor. Daha sakin ve ipleri elinde bir hayat yaşamak isteyenler kıvırcık saçlarını her gün düzleştiriyorlar.

Orta Uzunlukta Saçlar

Mantıklarını her daim kullanırlar. Biraz sabırsızlardır. Hedef odaklıdırlar. Hayatlarında telaş istemezler, bu saç boyu onlar için idealdir.

Uzun Saçlar

Hayatı akışına bırakmayı severler. Yaratıcı olmalarının yanı sıra romantiklerdir.

Çok Kısa Saçlar

Konfor onlar için vazgeçilmezdir. Efor harcamayı sevmezler.

Küt Saçlar

Hayatta hedef koymayı ve onlara ulaşmayı kendilerine amaç belirlemişlerdir.

Editör: Astropower – 20.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Meryem Su Kaya tarafından yazıldı

Ben Meryem Su Kaya. 16 yaşında, henüz basılmış 1 kitabı olan bir yazarım. Umarım köşe yazılarımı okurken kendinizden parçalar bulursunuz. İyi okumalar dilerim. <3

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    5 Büyük Kişilik Kuramı

    Kırık Kalp Sendromu