içinde

HavalıHavalı

Behzat Ç. Dizisinden Fragman Yayınlandı

Behzat Ç. dizisi 19 Eylül 2010 senesinde ilk bölümüyle Star Tv’de ekranlara çıktı. Dizi 3 sezon sürdü ve çok fazla sayıda izleyiciye, hayrana ulaştı. Çoğu insan dizinin bitmesine üzülürken, 2022 yılında BluTv’de ekranlara dönme kararı aldı.

Diziyi daha önce izlemeyenler için kısa bir özet;

Behzat Ç., polis akademisinden 1985’te mezun olmuş fakat arkadaşları meslekte yükselirken aldığı cezalardan dolayı aynı mevkide kalan ve şu an cinayet masasında görevli bir polistir. Yazılı kanunları hiçe saymasıyla ünlü Behzat Ç., adaleti vicdanın sesine göre sağlamayı ilke edinir.
Ayrıca özel hayatında yaşadığı travmalar, işini de doğrudan etkilemektedir. İnsanlara karşı güvensiz, ikili ilişkilerinde tutarsız ama samimi bir karakter çizen Behzat Ç.’nin yaşamında en çok değer verdiği insan ise kızı Berna’dır.
Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç., hem anlattığı hikayeler hem de anlatım tarzıyla, yerli polisiye dizileri arasında yeni bir atmosfer ve üslup yaratma yolunda emin adımlarla ilerliyor…

Oyuncu Kadrosu;

Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan…

2022 yılında ekranlara dönecek dizinin ne zaman başlayacağı meçhul fakat sizler için fragman👇

Takipte Kalın!

Editör: Fatih Düz – 26.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Konya’dan lezzet önerisi

    Facebook yeni bir tasarım ile geliyor!