içinde

Güne Astrolojik Bakış | 15.06.2022

15 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Zaman yönetimi konusunda da dikkat etmeniz gerekiyor. Gece saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir.

Günün kartı Şeytan..👿

Güne sorum; Yanlış yol olabilir mi?

Güne tavsiyem; 
Hırs haline getirmeyip, takıntı yapmadığın başarı avucunun içinde olacaktır. Gücünü doğru kullanmalısın.

Günün taşı; Tektite (bütünlük, etki)

Günün enerjisi; Güvenlik ve para ihtiyacımız bizi esir almamalıdır. Arzu ve korkularımızın hayatımızdaki gücü ile yüzleşeceğiz. Kötülük ve haksızlıklarla karşılaşıp, kötülüğün de hayatın bir parçası olduğunu öğrenebiliriz. İhtiras, bencillik, egoizm, kibir, nefret, intikam, şiddet gibi şeytani duygular hayatımızı olumsuz yöne sürükleyebileceğinden bu duyguların ruhumuzdan terk edilmesine karşı uyarı veren bir gün olabilir. Bu duygular beslendikçe daha da güçlenecek ve çoğalacaklardır ve bu yüzden bu duyguları iç dünyamızdan çıkartmamız gerekmektedir. Var olan gücümüzü takıntı haline getirip fanatikleşmeden kullanmamız gereken bir gün yaşayacağız.

Editör: Fatih Düz – 15.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Hieronymus Bosch

      Eril ve Dişil Enerji