içinde

Güne Astrolojik Bakış | 02.07.2022

2 TEMMUZ CUMARTESİ

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Çünkü başkalarından ilgi görmeyi arzu edeceğiz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Sabah saatlerinde Merkür – Satürn olumlu açısıyla üzerinde çalıştığınız iş ve projeleri daha ciddi, detaylı yapabilirsiniz. Elle tutulur sonuçlar almak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Resmi evrak işlerinizi halletmek içinde uygundur. Gün genelinde Mars – Plüton olumsuz açısıyla sinirlerimize çok ama çok hakim olmalıyız, çok güçlü, kontrol dışı kavgalar içine çekilebiliriz. Başarı konusunda takıntılı bir şekilde davranabiliriz. İllegal olan her türlü işten uzak durulması gerekmektedir. Öğleden sonra Merkür – Neptün olumsuz açısıyla kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır. Sizlere sunulan anlatılan vaat edilen konuların aslı astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir.

Günün kartı Azize..🙌

Güne mesajı; içinden gelen sesi dinle

Günün tavsiyesi;
atacağın adımla ilgili mutlaka annenden – anne gibi gördüğün kişiden – eşinden fikir alıp, danışmalısın

* Beklenen desteğin varması
* Bir kadından gelecek tavsiye ya da yardım
* Sürecin yavaşlaması fakat sağlamlaştırılması

Her zaman olmasa da genellikle bir kadını işaret eder. Bu kadın zeki, anlayışlı ve ilim sahibidir. Çok konuşup boş konuşmak, az ama yerinde konuşur. Eğer bir tavsiyesi varsa mutlaka dinlenmelidir. Bu kadın hayatımızın ilk kadını olan annemizi de temsil ediyor olabilir ya da annelik içgüdüsüyle hareket eden yakınımız, eşimiz de olabilir. Hisleri kuvvetli, spiritüel tarafı son derece güçlü olan kişidir. Konunuz her neyse girişkenlik yerine beklemeyi tavsiye eder, fakat bununla beraber gelişime büyük destek vericidir. Kişiye “bekle henüz zamanı değil der”. Aynı zamanda dengelenme ve güçlenme sürecine girişin de simgesidir. Yeni bir oluşum için en büyük yardımcı ve destekçiniz bu kişidir. Bu kişi sizinle çok zıt, ama uyumlu kişidir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kazanç sağlayacak bir ortaklık olabilir. Güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız korku ve üzüntülerden kaynaklı ilişkilerde güven arayışınız olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; İki olay veya iki kişiyi idare etmeniz söz konusu olabilir. Sonucunu kestiremediğiniz konularla alakalı uyanık olmanız gerekiyor. Gündeminizdeki durumla ilgili engellerin ortadan kalkma durumu söz konusu olabilir.

HAVA GRUPLARI:
İkizler – Terazi – Kova; Duygu ve düşüncelerinizde gelgitler yaşayabilirsiniz. Biraz daha çelişkiler içerisinde olacağınız bir gün gibi gözüküyor. Hem iş hem de duygusal konularla alakalı sorgulamalar yapılabilir. Acaba da kaldığınız konularla ilgili karar vermeyi ertelemeniz daha faydalı olacaktır.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişki ya da iletişimde eşitlik ve saygı ön planda tutulacak. Fikir alışverişi yaparak her iki tarafın da istekli katılımı ve sürece olumlu etkisidir. Güzel bir anlaşma yapabilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 02.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Felakete Neden Olan Kadın Delilah’ın Hikayesi

      Dünya Kupasında İlişki Yasağı, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Cenazesi, NASA’nın Görselleri Yalan Mı?